Sari la conținut
Home » Reacția amuzantă a unui Ciobănesc German! Patrupedul și-a dat seama că este dus la medicul veterinar

Reacția amuzantă a unui Ciobănesc German! Patrupedul și-a dat seama că este dus la medicul veterinar

Reacția amuzantă a unui Ciobănesc German! Patrupedul și-a dat seama că este dus la medicul veterinar.

Nu toată lumea apreciază mersul la medicul veterinar!

Proprietarii de animale de companie cunosc sentimentul de teamă atunci când își duc câinele la medicul veterinar. Acel moment nu este doar puțin apreciat de animalele noastre, cât mai ales, o adevărată experiență neplăcută.

Potrivit thedodo.com, câinele din povestea următoare ne arată exact această teamă de medic. Pe nume Enzo, un Ciobănesc German reacționează într-un mod cu totul amuzant.

Fiind convins că va fi scos la o altă plimbare de familia sa, patrupedul este extrem de curajos și recunoscător acestora. După ce a trecut timpul și a venit momentul să coboare, patrupedul a simțit că ceva nu este în regulă!

Dar tot curajul său dispare atunci când acest Ciobănesc German îşi dă seama încotro se îndreaptă. Din fericire, proprietarii lui Enzo au surprins momentul pe camera de luat vederi.

Proprietarii nu-l pot ajuta decât să chicotească în faţa reacţiei sale plină de dramatism, ştiind că este doar o vizită de rutină pentru a-l menţine sănătos.

Reacția amuzantă a unui Ciobănesc German!

Ciobănescul German este un câine curajos şi bun paznic al casei. Reprezentanţii acestei rase sunt, de asemenea, foarte inteligenţi, fiind adesea folosiţi drept câini de ajutor pentru poliţie.