De 1230 Vizualizari

Ranita de leoaica! O adolescenta a fost atacata la Zoo Radauti!

O fata din California a trait spaima vietii ei

Scene şocante acum câteva ore la grădina zoologică din municipiul Rădăuţi, acolo unde o adolescentă din SUA a fost atacată de o leoaică cu pui.

Victima, o minoră în vârstă de 15 ani, s-a apropiat prea mult de cuşca cu lei, iar felina adultă a lovit-o cu laba peste picior. Minora a reuşit să se retragă la timp, însă a suferit o plagă la picior.

Adolescenta a fost preluată de o ambulanţă trimisă şi adusă la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava.

Aflaţi mai multe detalii despre acest caz pe www.evz.ro.

Tags:

, ,

3 Comentarii

  1. „Leoaica a…atacat-o…”;nu zau ?!Cine a pus-o pe domnisoara sa se apropie atat de cusca leoaicei;leaoaica poate a vrut sa se ..joace cu fata(care a trecut,nerespectand interdictia(!)de „bariera”care este menita sa tina vizitatorii la distanta de custi,tocmai pentru a evita asemenea accidente.Nu leoaica a atacat,fata a intrat in teritoriul leoacei !

  2. In orice alta tara civilizata mai exista un gard inaintea custei, care te opreste sa te apropii atat de tare de animalele salbatice. Pt mine e clar ca vina apartine conducerii gradinei zoologoce.

  3. Ce suprafata are cusca unde sta leoaica cu puii, care, nici ei nu par prea mici,cel putin in poza?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X