Sari la conținut
Home » Rămasă fără picioarele din spate în urma unui accident grav, o cățelușă găsește puterea să adopte patru pui!

Rămasă fără picioarele din spate în urma unui accident grav, o cățelușă găsește puterea să adopte patru pui!

Rămasă fără picioarele din spate în urma unui accident grav, o cățelușă găsește puterea să adopte patru pui de cățel!

Poveste impresionantă venită din China!

Si Bao, o cățelușă puternică în lupta cu viața nedreaptă!

Subiectul următoarei povești ar putea reprezenta cu ușurință scenariul unui film de succes, după ce un animal de companie, abandonat inițial pe străzile periculoase din China, a fost victima unui grav accident feroviar. Astfel, făcându-și veacul prin zona unei gări, cățelușa a fost rănită de un tren de mare viteză, rămânând fără picioarele din spate.

Incredibil este modul în care a reușit să supraviețuiască, fără ajutor medical, cât și viața ei în continuare.

Nu a încetat să îi îngrijească pe cei patru pui adoptați!

Potrivit dailymail.co.uk, Si Bao avea patru căţeluşi pe care îi îngrijea de ceva timp, iar noua problemă apărută în viață nu a descurajat-o deloc, ba mai mult decât atât, i-a oferit putere de a merge mai departe.

Mulţi dintre aceşti patrupezi sunt prinşi şi vânduţi în piaţa de carne, iar în total, China are aproximativ 130 de milioane de animale care trăiesc pe străzi!

Norocul acestei cățelușe a fost publicarea poveștii de viață în mediul online, iar numeroși iubitori de animale au sărit în ajutor. Au apelat la o echipă locală de salvare care să o găsească pe Si Bao şi să-i ofere atât ei cât şi căţeluşilor un loc sigur, precum şi tratament medical.

În cele din urmă, salvatorii au ajuns la Si Bao şi la puii săi şi i-au transferat la Spitalul Veterinar Datong Meilian Zhonghe. Puii erau foarte bolnavi şi din păcate doi dintre ei au murit. Cei care au supravieţuit au primit din partea oamenilor cu suflet un cămin pentru totdeauna.

În ceea ce o priveşte pe Si Bao, ea şi-a găsit o nouă casă alături de Jill Robinson, fondatorul şi CEO-ul organizaţiei Animals Asia.