Disperarea unei mame atunci când copilul se află în pericol! Scene emoționante cu o cățelușă fără ajutor.

Câinii fără stăpân se află într-un pericol constant pe străzi!

Oraşul La Paz, Filipine este plin de animale fără stăpân, care duc zilnic o luptă pentru supraviețuire. Din păcate, evenimentul următor este unul extrem de emoționant și trist.

O familie de câini fără stăpân îşi găsise refugiul pe o stradă aglomerată din oraș, trăind din mila localnicilor.

Disperarea unei mame atunci când își vede puiul rănit!

Unul dintre puii cățelușei s-a îndepărtat de ea, iar înainte de a-l putea aduce în siguranţă pe marginea drumului, un şofer a trecut cu maşina peste el şi nici măcar nu s-a deranjat să oprească pentru a-i acorda ajutor.

Căţeluşa a început să se agite, îngrozită la vederea puiului ei nemişcat. A început să alerge frenetic în faţa şi în spatele maşinilor aflate în trafic, cerând ajutor. Însă strigătele mamei îndurerate nu se auzeau din cauza zgomotului şi aglomeraţiei.

Un vânzător local a recunoscut lătratul căţeluşei şi s-a grăbit să ajungă la locul accidentului, dar nu a putut traversa prin traficul aglomerat. În cele din urmă, puiul a murit, sub privirea tristă a mamei sale.

Din păcate, pericolul este la fiecare pas pentru animalele de pe străzi, fără un adăpost, iar evenimente tragice se întâmplă în fiecare zi.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da