Sari la conținut
Home » Rămas singur după ce proprietarul său a murit, câinele este salvat de pe străzi!

Rămas singur după ce proprietarul său a murit, câinele este salvat de pe străzi!

  • de

Rămas singur după ce proprietarul său a murit, câinele este salvat de pe străzi!

El a ajuns să hoinărească de unul singur pe străzi, fără adăpost și mâncare!

După ce stăpânul unui patruped a murit într-un mod neașteptat, animalul de companie a ajuns a nimănui, fiind nevoit să supraviețuiască de unul singur.

Câinele a rămas captiv în interiorul apartamentului până când proprietarul clădirii a deschis uşa.

Din acel moment, sănătatea lui a început să se deterioreze rapid. Bietul câine a fost atacat de paraziţi şi scabie. Era murdar, flămând şi singur.

Când un medic veterinar l-a văzut pe fereastră, întreaga scenă i-a frânt inima.

Malnutrit şi bolnav, câinele confuz s-a aşezat în mijlocul unui drum aglomerat. Veterinarul a apelat la o echipă de voluntari pe care i-a rugat să ajungă cât mai repede înainte ca patrupedul să fie lovit de vreo maşină.

Deşi toţi încearcă să-l facă să înţeleagă că sunt acolo pentru a-l salva, câinele este extrem de speriat şi tremură de frică.

Primul pas a fost să-i acorde primul ajutor pentru a-l scăpa de purici. A fost tuns şi i s-au administrat medicamente topice şi orale. Veterinarul a asigurat salvatorii că va face tot ce este posibil pentru a-l însănătoşi, după care va fi sterilizat şi pregătit pentru adopţie.

Rămas singur după ce proprietarul

Îşi va aminti mereu de fostul său proprietar, dar există destul loc în inima sa mare pentru ceea ce va experimenta de acum înainte.