Rămas nemișcat pe trotuar, un bărbat are parte de un ajutor special! Câinele nu îl părăsește pentru nimic în lume.

Patrupedul i-a stat alături bărbatului aflat în dificultate!

Tony, un câine adorabil din Argentina, a format o relație de prietenie cu totul deosebită, alături de proprietarul său, Jesus Hueche.

În timp ce curăţa un copac de crengile uscate, bărbatul a alunecat şi a căzut de pe scară, iar la final a rămas nemişcat.

Chiar şi în timp ce Hueche primea îngrijiri, patrupedul era încă acolo, îmbrăţişându-l şi nedezlipindu-se nicio secundă.

Tony a făcut tot ce a putut pentru a rămâne aproape de proprietarul său, a încercat chiar să se urce în ambulanţă, dar acest lucru nu a fost posibil. Din fericire, cei doi nu au stat pentru mult timp despărțiți unul de celălalt.

Leziunile argentinianului au fost minore şi a fost externat rapid din spital pentru a se întoarce acasă la prietenul său blănos.

„Într-o zi l-am văzut pe Tony pe stradă şi l-am adoptat. I-am oferit dragoste, mâncare şi de atunci el face parte din familia noastră”, povesteşte Hueche. „Este ca un fiu pentru mine”, a mai adăugat el.

Rămas nemișcat pe trotuar, un bărbat are parte un sprijin cu totul emoționant
Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da