Sari la conținut
Home » Rămas fără frați după ce au fost loviți de mașini, un pui de cățel este salvat dintr-o pădure!

Rămas fără frați după ce au fost loviți de mașini, un pui de cățel este salvat dintr-o pădure!

  • de

Rămas fără frați după ce au fost loviți de mașini, un pui de cățel este salvat dintr-o pădure!

Evenimentul emoționant a avut loc în Grecia!

Ascuns în tufișurile de la marginea unei șosele din Grecia, un pui de câine se lupta să supraviețuiască, după ce a rămas rând pe rând fără frații săi. Din păcate, în statul elen nu este o noutate apariția câinilor fără stăpân în împrejurimea șoselelor, iar numărul accidentelor este unul extrem de ridicat. Exact același lucru au pățit și ceilalți frați, însă unul dintre ei avea să trăiască și să primească o nouă șansă la viață.

Puiul, denumit mai târziu Angel, a fost găsit de către o echipă de salvare, însă nici urmă de mama sa.

Nu se ştie dacă puii au venit pe lume în acel loc sau pur şi simplu au fost abandonaţi.

Bietul Angel era singur, îngrozit şi într-o stare deplorabilă. Era subnutrit şi plin de scabie. Când l-au dus la veterinar pentru un examen medical, au aflat că are si parvoviroză.

Parvoviroza aproape că l-a costat viaţa, dar Angel a dovedit tuturor cât de puternic este şi că îşi doreşte să trăiască. Din fericire, cu tratament potrivit şi multă dragoste, micul Angel a învins boala şi a fost transferat într-o casă temporară, unde va continua să se vindece şi să crească.

Deşi nu are decât o lună şi jumătate, în scurta sa viaţă Angel a avut deja de înfruntat o mulţime de obstacole, iar acum abia aşteaptă să-şi găsească un cămin perfect pentru a trăi fericit.

Starea sa este una extrem de bună în prezent, iar găsirea unui noi familii iubitoare rămâne singurul obiectiv al asociației pentru protecția animalelor.