Sari la conținut
Home » Programat la eutanasiere, un cățel este salvat la limită de un cuplu!

Programat la eutanasiere, un cățel este salvat la limită de un cuplu!

  • de
cățel

Programat la eutanasiere, un cățel este salvat la limită de un cuplu!

O nouă viață pentru un cățel norocos!

O tânără pe nume Ashton a fost impresionată de povestea unui cățel pe nume Oatmilk Latte, care era programat la eutanasiere, și a decis să plece într-o călătorie de peste trei ore cu mașina, împreună cu soțul ei, pentru a salva viața bietului animal de companie.câine

Decizia de a-l adopta a fost luată fără să stăm pe gânduri – soţul meu îşi dorea un câine de ceva vreme şi tocmai începusem să fim interesaţi de subiect, ba chiar doream să facem voluntariat la adăpostul PAWS pentru a încerca să ne găsim un nou prieten”, a declarat Ashton pentru The Dodo. „M-am dedicat în principal luptei pentru drepturile animalelor înainte de a-mi deschide propria afacere, aşa că nu puteam să accept să fie eutanasiat.”

adopția unui animal de companie

Cei doi tineri ştiau că ar putea avea multe probleme de sănătate deoarece nu fusese îngrijit corespunzător, dar nu le-a păsat. Noii săi părinţi l-au urcat în maşină şi au condus trei ore înapoi acasă, încântaţi să-şi cunoască noul cel mai bun prieten.

patruped

Deşi este foarte, foarte prietenos, cu siguranţă este încă în doliu după bunicul meu”, a spus Ashton. „Odată cu trecerea timpului starea lui se îmbunătăţeşte puţin câte puţin, dar este un proces îndelungat. Pierderea cuiva drag este dificilă, mai ales pentru câini. Ei depind de noi pentru orice. În afară de neglijenţa bunicului meu de a avea grijă de sănătatea câinelui, presupunem că şi-a iubit animalul în felul său.”

Acum, patrupedul se poate bucura de o nouă viață, fiind convins că familia îi va oferi toată dragostea din lume!

cățel
cățel