Sari la conținut
Home » O vulpe salvată și un cățel au devenit de nedespărțit! Prietenia neobișnuită dintre animale diferite

O vulpe salvată și un cățel au devenit de nedespărțit! Prietenia neobișnuită dintre animale diferite

  • de
vulpe

Din cuprinsul articolului

O vulpe salvată și un cățel au devenit de nedespărțit! Prietenia neobișnuită dintre animale diferite.

Întâmplarea a avut loc în Anglia!

Pentru Pauline Ashanolla din insula Wight, dragostea față de animalele de companie nu are limite. Astfel, pe când avea doar două săptămâni, un biet pui de vulpe a fost salvat, iar acum toată povestea s-a transformat într-o frumoasă relație de prietenie.

pui de vulpe

Nu doar că a decis să intervină și să ajute vulpea, însă ea a renunţat la jobul mult visat de îngrijitoare de animale pentru a fi disponibilă oricând pentru Marley.vulpe

Nu a fost nevoie de mult timp ca vulpea să se transforme total, iar acum este de nerecunoscut! În primele şase săptămâni, Pauline s-a ocupat cu grijă de Marley, până când a fost pe deplin sănătoasă.

adopția unei vulpi

Mai mult decât atât, Bulldogul Ernie, patrupedul familiei, s-a bucurat să aibă un nou partener de joacă, însă nimeni nu s-ar fi așteptat să dezvolte o prietenie atât de specială.

cățel

Marley era tare bolnavă când a ajuns la mine: era acoperită de viermi şi căpuşe. Avea în urechi… peste tot. Cu siguranţă ar fi murit dacă ar fi fost găsită chiar şi numai 15 minute mai târziu,” a declarat tânăra pentru “The Kennedy News and Media”:

animal salvat

După câteva săptămâni de tratament, Marley a făcut progrese impresionante şi a devenit un animal puternic şi sănătos.

animale împreună

Iniţial, am fost îngrijorată pentru Marley, în special pentru felul în care se va înţelege cu câinii. Ernie era îngrozit de Marley şi nu o plăcea, dar treptat a început să doarmă mai aproape de ea. După vreo trei săptămâni, au început să joace. Într-o zi, i-am văzut alergând împreună şi de atunci au devenit cei mai buni prieteni.”

Acum, cei doi prieteni sunt de nedespărţit!

vulpe și cățel
vulpe și cățel