De 1450 Vizualizari

Printul Harry a fost fotografiat ingrijind un leu

Fotografii infatisandu-l pe printul Harry in timp ce monitoriza fara frica respiratia unui leu adult au aparut in presa internationala, fiind o noua dovada a spiritului sau de aventura, a curajului, dar si a faptului ca iubeste animalele.

DESERT RHINO CAMP, NAMIBIA. 5 JULY 2015 Prince Harry (centre right) with the team he spent 5 days with in the North West of Namibia tracking Rhino and Lions. He is the guy in camo sitting next to Harry. Harry's right PICTURE: SIMSON URI-KHOP

Pozele au fost facute in timp ce printul ajuta un medic veterinar sa-i faca teste unui leu sedat, intr-o rezervatie din Namibia.

Prince Harry in the Wild 06.jpg

Potrivit dailymail.co.uk, Harry a lucrat alaturi de o echipa de supraveghere a animalelor din rezervatie, pentru a lua probe de sange de la animal, in vederea stabilirii identitatii si pentru a-i inlocui un GPS stricat.

Prince Harry in the Wild 09.jpg

In varsta de 30 de ani, Harry a dezvaluit ca vrea sa faca mai mult in Africa si ca planuieste sa lucreze cu fratele lui, ca sa incurajeze initiativele de conservare a naturii.

Prince Harry in the Wild 08.jpg

Printul a ajuns sa ajute la ingrijirea leului, dupa ce le-a spus ofiterilor de protectie si medicilor veterinari ca vrea cu disperare sa vada lei, de aproape, in salbaticie.

sursa foto: dailymail.co.uk

Comentariile au fost inchise.

powered by Binbox

X