Sari la conținut
Home » Printul Harry a emotionat o lume intreaga! Nu l-a vazut nimeni, vreodata, atat de afectat in legatura cu ceea ce li se intampla animalelor salbatice!

Printul Harry a emotionat o lume intreaga! Nu l-a vazut nimeni, vreodata, atat de afectat in legatura cu ceea ce li se intampla animalelor salbatice!

Printul Harry al Marii Britanii este un cunoscut iubitor de animale. El a plecat socat din Parcul National Kruger din Africa de Sud, unde a vazut un rinocer sacrificat alaturi de puiul sau. Corpurile celor doi rioceri albi au fost gasite in urma cu doar cateva zile, iar singurul lucru pe care l-a putut spune Harry, dupa vizita sa in parcul natural, a fost acela ca cei care au atacat animalele vor fi prinsi.https://www.youtube.com/watch?v=Oa8cLj3tHI4Printul a publicat la inceputul acestui an fotografii din timpul calatoriei sale prin Africa de Sud, iar acestea au dezvaluit inca o data, daca mai era nevoie, atasamentul sau pentru animale. In fotografii se vede cum printul lucreaza indeaproape cu veterinarii pentru protejarea rinocerilor albi si a elefantilor, scrie Daily Mail.Intr-o fotografie postata pe Instagram, Printul Harry apare imbratisand un elefant african care zace sedat in savana, in timp ce in alta pare sa priveasca un rinocer chiar in ochi. Intr-o alta imagine, el a fost surprins alaturi de experti intr-o incercare de a descuraja braconajul.print2print3print4print5print6print7print8print9print10Sursa foto: Daily Mail