De 1099 Vizualizari

Printul Harry a emotionat o lume intreaga! Nu l-a vazut nimeni, vreodata, atat de afectat in legatura cu ceea ce li se intampla animalelor salbatice!

Printul Harry al Marii Britanii este un cunoscut iubitor de animale. El a plecat socat din Parcul National Kruger din Africa de Sud, unde a vazut un rinocer sacrificat alaturi de puiul sau. Corpurile celor doi rioceri albi au fost gasite in urma cu doar cateva zile, iar singurul lucru pe care l-a putut spune Harry, dupa vizita sa in parcul natural, a fost acela ca cei care au atacat animalele vor fi prinsi.

Printul a publicat la inceputul acestui an fotografii din timpul calatoriei sale prin Africa de Sud, iar acestea au dezvaluit inca o data, daca mai era nevoie, atasamentul sau pentru animale. In fotografii se vede cum printul lucreaza indeaproape cu veterinarii pentru protejarea rinocerilor albi si a elefantilor, scrie Daily Mail.

Intr-o fotografie postata pe Instagram, Printul Harry apare imbratisand un elefant african care zace sedat in savana, in timp ce in alta pare sa priveasca un rinocer chiar in ochi. Intr-o alta imagine, el a fost surprins alaturi de experti intr-o incercare de a descuraja braconajul.

print2

print3

print4

print5

print6

print7

print8

print9

print10

Sursa foto: Daily Mail

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X