Sari la conținut
Home » Prima campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu stăpân din Năvodari a fost un succes!

Prima campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu stăpân din Năvodari a fost un succes!

Prima campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu stăpân din Năvodari a fost un succes!

146 de câini și 152 de pisici au fost sterilizate în prima campanie!

O campanie gratuită de sterilizare a animalelor cu stăpân a fost demarată de Primăria orașului Năvodari, măsură venită ca un sprijin pentru locuitori.

Prima campanie de sterilizare gratuită!

Potrivit informațiilor cugetliber.ro, toată munca a fost un adevărat succes, fiind înregistrate un număr impresionant de animale sterilizate:
„Aproape 300 de animale de companie din orașul Năvodari au fost sterilizate gratuit în perioada 12-16 aprilie. În cele cinci zile de campanie au fost sterilizate gratuit 146 câini și 152 pisici. Prima campanie de sterilizări gratuite a animalelor cu stăpân organizată de Primăria orașului Năvodari a avut un impact important în rândul năvodărenilor. Ne bucură faptul că locuitorii orașului nostru au înțeles că pentru a scăpa de câinii maidanezi primul pas este să-și sterilizeze animalele de companie. Campania a fost desfășurată în colaborare cu Asociația „Lăbuțe cu Noroc” și cu voluntari din orașul nostru! Având în vedere numărul mare de solicitări venite din partea năvodărenilor (aproximativ 500 de animale au fost înscrise până în prezent) vă asigurăm că vom organiza o nouă campanie de sterilizări gratuite în această vară. Atfel că, toți cei interesați pot suna în continuare la numărul de telefon: 0734.593.283 pentru a-și înscrie animalele de companie în următoarea campanie de sterilizare gratuită”, au transmis reprezentanţii Primăriei Năvodari.