Sari la conținut
Home » Prietenia deosebită dintre un cățel și un cal! Videoclip impresionant cu cei doi

Prietenia deosebită dintre un cățel și un cal! Videoclip impresionant cu cei doi

Prietenia deosebită dintre un cățel și un cal! Videoclip impresionant cu cei doi.

Dragostea şi prietenia nu ţin cont de specie!

Prietenia dintre animale nu ține cont neapărat de specie, internetul fiind plin de diferite povești de succes în acest sens. Următoarea poveste îi are în centrul atenției pe un mic cățeluș curios, care și-a găsit un prieten în prezența unui cal.

În loc să-i fie frică de animalul uriaş care are de peste zece ori dimensiunea sa, căţeluşul Pechinez s-a simţit imediat în siguranţă cu el.

Căţeluşul pe nume Vily l-a întâlnit pentru prima dată pe calul Tristian la Centrul Horseland Horse din Decka Simanovci, Serbia.

Proprietarul calului mărturiseşte că Tristan este un animal prietenos, care iubeşte oamenii, dar şi alte animale, iar acest lucru reiese cât se poate de clar din întâlnirea cu Vily.

„În timp ce vizitam Centrul Horseland Horse, un prieten de-al meu a vrut să-i prezinte calul lui Vily şi între cele două animale s-a stabilit o relaţie minunată”, povesteşte Bocevski. „Acum cei doi sunt prieteni”.

Prietenia deosebită dintre un cățel și un cal!

Când Vily este ţinut lângă Tristian, calul îl atinge uşor pe cap, iar Vily îi întoarce dragostea lingându-l şi sărutând-ul pe frunte.