Sari la conținut
Home » Prietenia, calitatea cea mai de preț pentru un cățeluș! A refuzat să își părăsească prietena gestantă într-un moment dificil

Prietenia, calitatea cea mai de preț pentru un cățeluș! A refuzat să își părăsească prietena gestantă într-un moment dificil

  • de

Prietenia, calitatea cea mai de preț pentru un cățeluș! A refuzat să își părăsească prietena gestantă într-un moment dificil.

Patrupedul a așteptat să sosească ajutoarele!

Pentru o femelă Ciobănesc German pe nume Marley, viața s-a dovedit a fi extrem de grea. Ea a fost lovită de o mașină pe marginea unui drum, avându-l însă aproape pe Murphy, un alt câine fără stăpân cu blana roșcată. Rănită, abia mai respira şi nu se putea ridica pe picioare, așteptând ca cineva să se îndure și să o salveze.

Potrivit thedodo.com, Murphy a rămas alături de ea, refuzând să se mişte de acolo până la sosirea ajutoarelor.

Din fericire, cineva a contactat asociaţia Dream Fetchers: Project Rescue, care a intervenit de urgenţă. Murphy, prietenul ei, a refuzat să o părăsească în timp ce voluntarii o transportau de urgență la mașină.

În urma unei radiografii, medicii au descoperit că Marley avea mai multe fracturi, dar şi o surpriză plăcută, căţeluşa fiind gestantă cu 11 pui. Pentru medici, totul părea o misiune contra-cronometru, fiind conștienți de riscul leziunilor asupra puilor.

Însă, spre bucuria lor, cățelușa a răspuns pozitiv la tratament, iar toate semnele duceau cu gândul spre o nouă reușită în lumea medicală.

Prietenia calitatea cea mai de preț

Murphy a rămas alături de ea tot timpul, iar cățelușa a reuşit să aducă pe lume cei 11 căţeluşi sănătoşi. Când a simțit că este pe mâini bune, câinele s-a simțit relaxat și a luat o mică pauză de la supravegherea cățelușei, însă pe toată durata tratamentului, el nu a părăsit clinica medicală.

Cu siguranță că gestul lui Murphy a fost extrem de apreciat de către cățelușă, iar prietenia dintre cei doi va fi una de durată.

Din fericire, chiar dacă recuperarea a fost una de durată, puii au fost sănătoși, iar acum fiecare dintre ei se pot bucura de o familie proprie, fără grija traiului de zi cu zi pe străzile periculoase.