Sari la conținut
Home » O portieră deschisă a salvat viața unui câine fără adăpost! Surpriza unui bărbat atunci când a revenit la mașină

O portieră deschisă a salvat viața unui câine fără adăpost! Surpriza unui bărbat atunci când a revenit la mașină

  • de

O portieră deschisă a salvat viața unui câine fără adăpost! Surpriza unui bărbat atunci când a revenit la mașină.

Surpriza imensă pentru un bărbat care a plecat timp de câteva minute de lângă mașină!

Pentru Bill Shaver, un bărbat din Missouri, Statele Unite, decizia de a face o mică oprire la o benzinărie de la marginea pădurii, i-a provocat o adevărată surpriză. S-a depărtat pentru câteva clipe de maşină, lăsând motorul pornit şi una dintre portiere deschise, fără să se gândească la ceea ce avea să urmeze.

Potrivit thedodo.com, în timpul în care Bill a fost plecat de lângă mașină, portiera deschisă a atras un câine fără stăpân, care s-a instalat confortabil pe scaunul din față. Bucurându-se de confortul oferit de scaunul moale şi de răcoarea din maşină, câinele a aţipit.

Atunci când bărbatul a revenit, nu i-a venit să creadă ceea ce vede!

Din fericire, Bill este un mare iubitor de animale, având deja trei câini adoptaţi acasă. River, aşa cum a fost botezat câinele, avea nevoie în mod clar de ceva de mâncare.

„L-am întrebat care va fi numele noului nostru câine”, a declarat Angela Shaver pentru The Dodo. „Am decis să-l numim River datorită locului unde l-a întâlnit pe soţul meu.”

În timp ce Bill privea câinele mâncând, s-a îndrăgostit iremediabil de el. I-a trimis soţiei sale, Angela, o poză cu câinele întrebând-o dacă ar putea să-l aducă acasă. Angela a fost imediat de acord.

Bill şi-a continuat drumul spre casă, iar River l-a supravegheat de pe scaunul pasagerului.

Când au ajuns acasă, patrupedul a avut mici rețineri față de noul loc, însă după ce a fost luat în brațe de către noul proprietar, un sentiment de încredere și siguranță la cuprins cu totul. Familia a fost mai mult decât bucuroasă cu noua „surpriză”, iar ceilalți câini ai familiei nu au părut deranjați de noul tovarăș de joacă.