De 1715 Vizualizari

Premieră în Justiție. Sentință definitivă pentru un braconier nemilos care a ucis sute de căprioare

Premieră în Justiție! Un braconier din Missouri, SUA, a primit o pedeapsă neobișnuită după ce a fost găsit vinovat pentru uciderea a sute de căprioare. Pe lângă pedeapsa primită, braconierul a fost obligat să urmărească și filmul de animație Bambi, informează DPA, preluând o informaţie apărută luni în mass-media americane.

Având în vedere uciderea ilegală de animale sălbatice comisă de David Berry Jr, în vârstă de 29 de ani, faptă catalogată ca una dintre cele mai grave de cazuri de braconaj de cerbi din istoria statului Missouri, judecătorul a considerat să adauge o corecție, obligându-l pe David Berry Jr să vizioneze lunar filmului de animaţie Bambi-Disney (1942) de cel puțin 12 ori.

Pentru fapta în sine el a primit o condamnare de un an și trei luni, potrivit Departamentului pentru conservarea vieţii sălbatice din acest stat american, a raportat NBC News.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X