Sari la conținut
Home » Povestea unei cățelușe aflată la un pas de moarte din cauza drogurilor! Cum au găsit-o salvatorii și cine este vinovat

Povestea unei cățelușe aflată la un pas de moarte din cauza drogurilor! Cum au găsit-o salvatorii și cine este vinovat

  • de

Povestea unei cățelușe aflată la un pas de moarte din cauza drogurilor! Cum au găsit-o salvatorii și cine este vinovat.

Voluntarii unei asociații au salvat o nouă viață!

O întâmplare cu totul tristă a avut loc în Statele Unite! Protagoniștii au demonstrat din nou importanța respectării animalelor de companie, totul devenind o poveste de salvare a unui patruped într-un timp limită.

Ofiţerii de la Protecţia Animalelor au găsit o cățelușă pe nume Peanut, stând culcată pe trotuar, fără să răspundă la vreun stimul exterior. Primul indiciu cu privire la starea ei a fost dat de către vecini, care acuză un grup de copii din cartier că ar fi injectat patrupedul cu cocaină.

Potrivit dailymail.co.uk, după un test rapid de depistare a drogurilor a fost găsit atât cocaină cât şi THC în organismul ei. Căţeluşa a fost transportată la Faithful Friends Animal Society, unde a fost trecută pe perfuzii pentru a se încerca eliminarea drogurilor din organism.

„Când a sosit la noi, nu putea să meargă, să stea pe propriile picioare, să mănânce sau să bea. Veterinarul nostru nu a văzut niciodată o maltratare de genul acesta. A fost un moment sfâşietor,” a declarat Kevin Rentz, director de marketing la asociaţia de salvare Faithful Friends Animal Society.

A fost ţinută conectată la perfuzii timp de două zile cu speranţa că va elimina substanţele stupefiante din organism cât mai repede posibil.

„Abia putea să-şi ţină capul sus şi abia răspundea. Părea că nu ştie ce se întâmplă.”

După câteva zile, Peanut a dat semne de revenire. A început să-şi mişte capul şi să devină mai atentă. Echipa a fost surprinsă de cât de încrezătoare şi curajoasă a fost.

„A furat inimile tuturor medicilor veterinari şi pe cele ale tehnicienilor de aici. Odată ce medicamentele începuseră să-i părăsească organismul, am putut să-i vedem adevărata personalitate.”

Povestea ei a ajuns pe postul local de ştiri, iar oamenii au început să vină la adăpost pentru a o întâlni.

O familie din Delaware a fost prima care a avut şansa să o adopte.