Sari la conținut
Home » Povestea pisicii polițiste de pe Calea Victoriei!

Povestea pisicii polițiste de pe Calea Victoriei!

Secretul unei blănițe lucioase.

Povestea pisicii polițiste de pe Calea Victoriei! Săptămâna trecută, un locuitor din București a devenit protagonistul unei povești cu iz de mister și afecțiune față de animale. Acesta a găsit o pisică neagră și un troller pe Calea Victoriei și a hotărât să le predea la o secție de poliție.

Cazul a fost adus în atenția publicului de către Poliția Capitalei, iar oamenii au fost captivați de povestea „pisicii polițiste”. Întrebându-se curioși ce s-a întâmplat cu ea ulterior.

Povestea pisicii polițiste de pe Calea Victoriei!

„Pisica polițistă” a fost preluată rapid de către Asociația Conacul Pisicesc, iar reprezentanții acesteia au răspuns la întrebările numeroșilor oameni interesați. Într-o postare pe rețelele de socializare.

Asociația a dezvăluit că, deocamdată, nu au primit informații suplimentare de la Poliția Capitalei cu privire la modul în care felina a ajuns pe Calea Victoriei sau despre circumstanțele abandonării sale.

Asociația Conacul Pisicesc a prezentat „pisica polițistă” ca fiind extrem de blândă. Iar în perioada imediat următoare, aceasta va începe schema de vaccinare pentru asigurarea sănătății sale.

Cu toate că rezultatele testelor pentru diverse afecțiuni au fost negative, asociația aplică regulile stricte și impune o perioadă de carantină de 14 zile.

Au reafirmat angajamentul lor de a respecta toate procedurile și regulile pentru a asigura bunăstarea și siguranța „pisicii polițiste”

Această măsură este luată precauțiune, având în vedere că istoricul medical și proveniența exactă a pisicii sunt necunoscute.

Reprezentanții asociației au subliniat că, în ciuda presiunii și a întrebărilor repetate, nu au primit informații noi de la Poliția Capitalei.

Cu toate acestea, au reafirmat angajamentul lor de a respecta toate procedurile. Regulile pentru a asigura bunăstarea și siguranța „pisicii polițiste”.

Oamenii sunt așteptați să fie la curent cu evoluțiile viitoare. Deoarece asociația se angajează să ofere informații suplimentare în momentul în care acestea vor fi disponibile.

Astfel, povestea „pisicii polițiste” continuă să fascineze și să mobilizeze comunitatea în jurul ei, conform b365.ro.

Etichete: