Sari la conținut
Home » Povestea omului fără adăpost și a patrupedului său! A cerut ajutor autorităților!

Povestea omului fără adăpost și a patrupedului său! A cerut ajutor autorităților!

Povestea omului fără adăpost și a patrupedului său!

Povestea omului fără adăpost și a patrupedului său! Un bărbat fără adăpost din Constanța a apelat la sprijinul și adăpostul oferit de Secția 2 Poliție Constanța în fața viscolului și a condițiilor meteorologice severe.

Într-o încercare de a supraviețui în frigul aspru, acesta era însoțit de către credinciosul său companion, câinele Masca. Situația lor, marcată de frig și lipsa hranei, a fost adusă la cunoștința polițiștilor, care au intervenit rapid.

Povestea omului fără adăpost și a patrupedului său!

Polițiștii au primit bărbatul și pe Masca la sediul poliției, oferindu-le adăpost și sprijin umanitar. În lipsa documentelor și în condițiile meteorologice severe. Polițiștii au luat decizii strategice pentru a asigura bunăstarea ambilor.

Cu inițiativa de a găsi soluții așezate și durabile. Aceștia au contactat serviciile de asistență socială pentru a oferi mai mult decât un simplu refugiu de o noapte.

Bărbatul, a cărui lipsă a unui adăpost și a documentelor necesare pentru a beneficia de sprijinul corespunzător a fost identificată. A fost preluat de o patrulă și transportat la spital pentru o evaluare medicală.

Pentru a asigura o protecție continuă și oportunități de refacere. A fost decisă internarea sa într-un adăpost gestionat de Direcția Generală de Asistență Socială Constanța.

Câinele a fost preluat de către serviciile specializate

Această măsură nu doar îl va feri de condițiile meteorologice vitrege. Ci îi va oferi și posibilitatea de a beneficia de suport și îngrijire specializată.

În ceea ce privește Masca, credinciosul companion al bărbatului, câinele a fost preluat de către serviciile specializate și transportat la un adăpost destinat câinilor din municipiul Constanța.

Acolo, i se va asigura hrana, îngrijirea și confortul necesar unui câine în astfel de circumstanțe.

Prin acțiunile coordonate ale poliției și colaborarea cu serviciile sociale. S-a reușit să ofere atât bărbatului fără adăpost. Cât și câinelui său, Masca, o șansă la siguranță și protecție în fața condițiilor meteo severe.

Această intervenție rapidă și compasivă reflectă importanța acordării de sprijin umanitar și oferirea de soluții pe termen lung în situații de vulnerabilitate, conform focuspress.ro.

Etichete: