Sari la conținut
Home » Povestea lui Bronson. Pisica imensă adoptată de doi tineri

Povestea lui Bronson. Pisica imensă adoptată de doi tineri

Exista mai multe tipuri de zgâriat al pisicilor?

Povestea lui Bronson. Un băiat și o fată au primit o pisică foarte grasă de la un adăpost și au decis să o ajute să revină la o greutate normală. Mike Wilson și Megan Hanneman lucrează pentru o mică companie privată specializată în producția de scaune, rafturi și scări personalizate pentru pisici.

Aceste produse sunt concepute pentru a face viața mai confortabilă și mai distractivă pentru pisicile răsfățate și leneșe din apartamentele lor.

Povestea lui Bronson

Pentru a testa toate aceste structuri, Mike și Megan au două pisici care trăiesc cu ei, dar cu aproximativ o lună în urmă, au decis să adopte o pisică de la un adăpost local. Când au ajuns la adăpost, prima pisică pe care au întâlnit-o a fost o pisică de dimensiuni incredibile numită Bronson.

Pisica era atât de grasă încât abia putea să se deplaseze și își petrecea majoritatea timpului întinsă. Mike și Megan nu au adoptat-o pe loc. Dar după ce au ajuns acasă, au vorbit fără încetare despre această pisică grasă.

Administratorul adăpostului le-a spus că Bronson era o pisică foarte blândă și calmă, în vârstă de doar 3 ani, care ajunsese la adăpost după moartea stăpânului său în vârstă. Cel mai probabil, acesta îi dădea pisicii resturi grase din farfurie.

A doua zi, Mike și Megan s-au întors la adăpost hotărâți să-l adopte pe Bronson și să-l ajute să revină la o greutate normală. Bronson s-a dovedit a fi foarte afectuos și a început imediat să toarcă și să se lase mângâiat de ei.

Pisica cu mai multe degete

Apoi au observat că avea un număr neobișnuit de mare de degete la labe, o condiție numită polidactilie. Aceste lăbuțe moi, cu degete în plus, arătau ca niște mănuși.

Imediat, Mike și Megan l-au dus pe Bronson la veterinar pentru un control. Acolo, li s-a explicat că este esențial să facă ca pisicile grase să slăbească treptat. Deoarece o scădere rapidă în greutate ar putea fi fatală.

Pisica obeză adoptată
Pisica obeză adoptată. Sursa foto: ro.wanimali.eu

Veterinarii au elaborat o dietă specială pentru el, oferindu-i 375 de calorii pe zi, jumătate din hrană uscată și jumătate umedă.

Bronson i-a impresionat și pe medicii și asistentele de la clinică cu „mănușile” sale groase și corpul robust. De-a lungul zilei, Bronson stătea întins pe podea. Dar acum petrecea cel puțin 20 de minute pe zi jucându-se cu jucării cu iarbă pentru pisici.

Pentru a-l determina să se miște mai mult, au decis să îl îndepărteze de perna sa preferată. Așa încât să se întoarcă singur la ea.

Bronson are 51k de urmăritori

Au încercat chiar să-l încurajeze să urce scările către etajul superior, dar au realizat că era prea greu pentru el. Așa că au lăsat acest obiectiv pentru o etapă ulterioară a programului său de slăbire.

Pentru a aduna mai multă atenție asupra procesului de slăbire a lui Bronson, Mike și Megan au creat un cont de Instagram pentru el.

Oamenii au început să-l urmeze treptat, iar când pisica a fost prezentată în presă, numărul de urmăritori ai lui Bronson a crescut la peste 50.000.

Bronson are acum peste 51.000 de urmăritori pe Instagram. Greutatea sa inițială era de 14,9 kg (33 de livre), iar acum, după o lună, cântărește 14,1 kg (31,3 livre). Cu un ritm lent și atent, Bronson are șanse mari să revină la o greutate normală într-un an, conform ro.wanimali.eu.