Sari la conținut
Home » Povestea lor o să-ţi smulgă multe LACRIMI. Doi câini, unul ORB, iar celălalt SURD, de NEDESPĂRŢIT!

Povestea lor o să-ţi smulgă multe LACRIMI. Doi câini, unul ORB, iar celălalt SURD, de NEDESPĂRŢIT!

Doi câini, unul orb, iar celălalt surd, au devenit cei mai buni prieteni după ce s-au cunoscut într-un adăpost pentru animale. 
Eve, cățelușa surdă care și-a pierdut și un ochi, un Leopard Catahoula de 11 luni, a fost găsit de un poştaş din Bear Valley, pe când animalul avea doar nouă săptămâni, iar Dillon, un Border Collie de doi ani, a fost abandonat de stăpânul său la un adăpost.
Cei doi au ajuns la adăpostul pentru animale din Marley’s Mutts şi, deşi proprietarul adăpostului a fost îngrijorat pentru cele două animale, din pricina dizabilităţilor, a fost cu adevărat impresionat când a văzut că Eve şi Dillon au devenit cei mai buni prieteni.
Directorul adăpostului a fost sceptic în ceea ce privește adopția lor, împreună. Câinii au fost adoptaţi, însă s-au întors la adăpost după scurt timp. După acest eşec, adăpostul Marley’s Mutts a postat pe Facebook povestea celor doi prieteni, în speranţa că astfel se vor găsi persoane interesate să-i adopte pe amândoi. Campania a avut succes, iar o femeie, care a vrut iniţial să o adopte doar pe Eve, după ce a văzut legătura puternică dintre ea şi Dillon, nu a avut de ales, decât să-i ia pe amândoi.
În prezent, Eve şi Dillon împart noua locuinţă cu alţi doi câini, iar prietenia lor a emoţionat întreaga lume, potrivit evz.ro.
CITIȚI MAI MULT:

PRIETENIE ce nu ține cont de specie! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit! I video

PRIETENIE ce nu ține cont de specie! Un leu, un tigru și un urs sunt de nedespartit! I video
26 Apr, 2017 la 8:59 amModifica

PRIETENIE neobișnuită dintre un pisoi și patru peruși I VIDEO AMUZANT

PRIETENIE neobișnuită dintre un pisoi și patru peruși I VIDEO AMUZANT
25 Apr, 2017 la 11:08 amModifica

Asta înseamnă PRIETENIE ADEVĂRATĂ / FOTO

Animalele nu ţin cont de provenienţă, culoare, credinţa, direcţia politică sau de rasă

Asta înseamnă PRIETENIE ADEVĂRATĂ / FOTO
18 Apr, 2017 la 9:23 amModifica