Povestea fericită a unei adopții „accidentale”! O întâmplare neașteptată a dus la salvarea unui suflet.

Un câine speriat și înfrigurat a intrat într-o casă cu ușa deschisă!

O poveste fericită s-a petrecut în Statele Unite ale Americii! O familie dormea liniștită în casă, când deodată, în jurul orei patru dimineața, un zgomot neobișnuit i-a alarmat și trezit pe proprietari.

Se pare că, un mic Labrador speriat și înfrigurat și-a găsit adăpost în sufrageria lor, însă mirarea a fost cu atât mai mare cu cât ușa era închisă.

După ce s-a gândit să verifice înregistrările de pe sistemul de securitate al casei, mai exact camera montată la intrare, misterul a fost elucidat!

Cu imaginile în faţă, Jack a putut vedea momentul în care a venit seara acasă şi a observat că nu a închis uşa corect. În timpul nopţii, o rafală puternică de vânt a deschis uşa casei şi, în jurul orei 03:15, un câine – pe care Jack l-a numit rapid Suzy – s-a strecurat în cea mai mare linişte în casă.

Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, un cetăţean a trecut pe trotuar şi a observat că uşa unei case era larg deschisă. Jack a putut astfel vedea cum străinul se apropie de uşă pentru a verifica dacă totul este în regulă şi, după puţin timp, o închide înainte de a pleca.

A urmat o perioadă în care au încercat să îl îngrijească pe cățel, iar a doua zi au sunat la controlul animalelor, dar şi-au dat seama repede că nu vor să o lase să plece. Suzy avea o stare de sănătate precară: era slăbită, nu putea merge prea bine, dinţii îi erau deterioraţi şi nu avea zgardă. Aşadar, în loc să ajungă la un adăpost, au dus-o la medicul veterinar, unde cuplul a fost surprins să afle că patrupedul avea în realitate aproximativ 9 ani.

Cuplul a decis în cele din urmă să o ajute pe Suzy şi să o adopte:

„Am decis că dintre toate lucrurile rele care se puteau întâmpla lăsând uşa deschisă noaptea, în toiul iernii, într-un oraş mare, totul s-a încheiat cu un câine adorabil în sufragerie. Nu a fost nici pe departe cel mai rău lucru, dimpotrivă… trebuia să-i oferim o şansă” a spus Jokinen.

Din fericire, cățelul și-a găsit o nouă familie iubitoare!