Imagini superbe cu un labrador care a decis să adopte 9 pui de rață!

Dorința de a face o faptă bună nu ține cont de animalele din rase diferite!

Rasa Labrador este cu siguranță între primele trei din care să îți alegi un animal de casă – cu condiția să-ți placă să faci mișcare! Sunt prietenoși, blânzi și afectuoși cu toată lumea. Sunt câini sociali adaptabili care stabilesc ușor legături cu alte animale și cu copiii, fiind răbdători și iertători, însă nu trebuie să abuzezi de acest lucru. Sunt extrem de loiali și adoră să fie incluși în toate aspectele vieții de familie. Labradorii vor lătra pentru a atrage atenția asupra străinilor, însă îi vor întâmpina cu brațele deschise.

labrador

Povestea lui Fred, labradorul devenit tată!

Fred, un labrador de aproximativ 10 ani, se poate bucura de o familie numeroasă, în urma unei decizii luată recent! Astfel, cățelul iubitor și grijuliu s-a gândit să devină „tatăl adoptiv” a nouă pui de rață, undeva în apropierea Aeroportului Stansted din Essex, Marea Britanie.

Conform BBC, mama rățuștelor nu a mai fost găsită, iar lumea din apropiere a observat că puii umblau de unii singuri, însă, potrivit reprezentanților Mountfitchet Castle:

Însă, „Fred… imediat s-a dus la ei și are grijă de ei încă de atunci”,

Câinii Labrador sunt mari, cu o constituție puternică, oase rezistente și atitudine. Au capul mare și ochi blânzi, inteligenți. Coada lor este absolut unică, semănând cu a vidrelor. Blana scurtă și densă poate fi complet neagră, galbenă și ciocolatie/roșu închis. Masculii adulți măsoară 56-57 de centimetri și cântăresc aproximativ 30 de kilograme, iar femelele adulte au 55-56 de centimetri și aproximativ 28 de kilograme.

Blana labradorilor este ușor de întreținut. Este groasă și densă, cu un strat inferior rezistent la intemperii și este ușor de menținut printr-un periaj o dată pe săptămână și cu mai multă atenție în perioada de năpârlire.