Povestea emoționantă a unui tânăr fără auz care adoptă un cățel surd! Cei doi au propriile semne prin care comunică.

Întâmplarea a avut loc în Statele Unite ale Americii!

Pentru Nick Abbott, un bărbat în vârstă de 31 de ani din Maine, SUA, viața s-a dovedit a fi destul de complicată încă de când s-a născut. Însă, chiar dacă nu poate auzi nimic, el a decis să lupte pentru viața sa, trăind o viață cât se poate de normală.

Potrivit thedodo.com, într-una din zile, când Nick răsfoia pagina de Facebook a organizaţiei de salvare a animalelor NFR Maine, a văzut un căţeluş care venise pe lume cu aceleaşi probleme de auz ca şi el.

Căţelul, al cărui nume este Emerson, a fost dat spre adopţie prin programul celor de la NFR. Nick şi-a dat seama imediat că dacă ar fi să adopte un căţeluş, acela cu siguranţă era Emerson.

Personalul medical a fost descurajat atunci când şi-a dat seama că puiul în vârstă de 12 săptămâni era surd! Toţi se întrebau dacă îi vor găsi vreodată o familie iubitoare care să-l adopte.

În urma apelului telefonic, Nick şi mama lui s-au deplasat la adăpost pentru a-l întâlni pe Emerson.

Nu ştiau care va fi reacţia căţelului, însă Nick, mama lui şi toată echipa de adăpost au fost surprinşi să vadă cât de repede Emerson părea să comunice cu viitorul său proprietar.

De îndată ce Emerson l-a privit în ochii pe Nick, parcă a ştiut că şi-a găsit proprietarul perfect. Căţelul s-a dus instantaneu şi s-a aşezat în tăcere la picioarele lui Nick.

Ca o dovadă a răbdării şi abilitaţilor uimitoare ale lui Nick, Emerson a învăţat noul limbaj mai repede decât oricine şi-ar fi putut imagina!

Deficienţele de auz cu care se confruntă nu i-au ajutat doar să devină cei mai buni prieteni, ci mai mult, aceştia învaţă o mulţime de lucruri unul de la celălalt.

Povestea emoționantă a unui tânăr și prietenului său!