Lumea animalelor

Povestea câinelui trist care a așteptat 4 ani pe șosea!

Povestea câinelui trist care a așteptat 4 ani pe șosea! Un câine singuratic care sărit dintr-o mașină în mișcare și a ajuns pe un drum aglomerat a așteptat 4 ani până când stăpâna lui l-a găsit din nou, în același loc din care sărise.

Deși l-a găsit, femeia nu l-a adoptat din nou, ci l-a oferit unei localnice. Un trecător a zărit animalul și a văzut că părea rănit și era foarte slab și a decis să-l adopte până când stăpânul său i-a venit în față.

Povestea câinelui trist care a așteptat 4 ani pe șosea!

Anuchit Uncharoen trecea cu bicicleta când a zărit câinele de două ori pe o autostradă din Roi-Et, nord-estul Thailandei și a decis să-l ia până când a aflat motivul pentru care se afla acolo în fiecare zi, relatează Mirror.

Când i s-a spus de către localnici că animalul stătea acolo de 4 ani, bărbatul de 45 de ani l-a dus la veterinar și l-a adoptat el însuși.

Până când într-o zi a scăpat din casa lui și s-a întors la locul de pe marginea drumului, așteptându-l pe proprietarul original.

„L-am dus la veterinar și l-am adoptat și l-am numit Leu. Dar după câteva zile a dispărut din casă și l-am găsit din nou în acest loc, așa că l-am lăsat să stea aici și am venit să-l hrănesc în fiecare zi”, a explicat el.

Câinele se reîntorcea în același loc deși fusese adoptat. „Am trecut cu motocicleta pe lângă acest drum și l-am văzut în fiecare zi timp de o săptămână. Așa că am întrebat oamenii despre stăpânul lui, iar localnicii mi-au spus că este un câine fără stăpân.

Leo s-a îndreptat entuziasmat către noi și a lăsat-o să-l mângâie

Mi-au spus că așteaptă acolo de anul precedent. Am găsit acest câine în 2016. Pe atunci era atât de slab și avea leziuni ale pielii.”

Anuchit a decis să împărtășească online povestea lui Leu într-un videoclip. Ceea ce l-a determinat pe stăpânul câinelui să se prezinte.

Proprietarul Noi Sittisarn, în vârstă de 64 de ani. A spus că câinele ei Bong Bong a dispărut după ce a sărit jos din camioneta ei în 2015.

„Clătoream pe acest drum, dar apoi am observat că BonBon lipsea din portbagaj. Soțul a mers cu mașina să-l găsească. Dar noi nu l-am găsit și nu știam unde ar putea fi”, a zis proprietara.

Când s-a întors la fața locului, Leo s-a îndreptat entuziasmat către noi și a lăsat-o să-l mângâie.

Se pare că BonBon avea nevoie de ceva timp pentru a-și ajusta sentimentele. Așa că noi a promis că se va întoarce a doua zi. În acea noapte, un rezident pe nume Saowaluck Pinnuvech, în vârstă de 45 de ani.

A spus că a găsit câinele în acel loc și la începutul anului 2016. Saowaluck a sunat-o pe Noi și a plâns în timp ce ea a mărturisit că vrea să păstreze ea însăși câinele pentru că s-a atașat de el.

Au decis să lase câinele în locul pe care îl numește acum acasă, localnicii promițând să-l hrănească în fiecare zi, iar Noi promițând să-l viziteze în mod regulat, conform observatornews.ro.

Recent Posts

Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Cel mai rapid animal terestru din lume, ghepardul, se îndreaptă spre dispariție, potrivit unui studiu…

12 ore ago

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov. Braşovenii și turiștii au fost invitaţi, sâmbătă, să…

14 ore ago

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Ce le spune instinctul

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Mulţi dintre stăpânii de animale de companie, în…

15 ore ago

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

6 zile ago

Pisica ta urinează pe hainele din casă. Cauzele și remediile

De ce pisica ta urinează pe hainele din casă. Mirosul urinei de pisică este foarte…

7 zile ago

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini. Unele rase de câini pot fi foarte…

7 zile ago

Parteneri