Sari la conținut
Home » Povestea câinelui trist care a așteptat 4 ani pe șosea!

Povestea câinelui trist care a așteptat 4 ani pe șosea!

Povestea câinelui trist care a așteptat 4 ani pe șosea!

Povestea câinelui trist care a așteptat 4 ani pe șosea! Un câine singuratic care sărit dintr-o mașină în mișcare și a ajuns pe un drum aglomerat a așteptat 4 ani până când stăpâna lui l-a găsit din nou, în același loc din care sărise.

Deși l-a găsit, femeia nu l-a adoptat din nou, ci l-a oferit unei localnice. Un trecător a zărit animalul și a văzut că părea rănit și era foarte slab și a decis să-l adopte până când stăpânul său i-a venit în față.

Povestea câinelui trist care a așteptat 4 ani pe șosea!

Anuchit Uncharoen trecea cu bicicleta când a zărit câinele de două ori pe o autostradă din Roi-Et, nord-estul Thailandei și a decis să-l ia până când a aflat motivul pentru care se afla acolo în fiecare zi, relatează Mirror.

Când i s-a spus de către localnici că animalul stătea acolo de 4 ani, bărbatul de 45 de ani l-a dus la veterinar și l-a adoptat el însuși.

Până când într-o zi a scăpat din casa lui și s-a întors la locul de pe marginea drumului, așteptându-l pe proprietarul original.

„L-am dus la veterinar și l-am adoptat și l-am numit Leu. Dar după câteva zile a dispărut din casă și l-am găsit din nou în acest loc, așa că l-am lăsat să stea aici și am venit să-l hrănesc în fiecare zi”, a explicat el.

Câinele se reîntorcea în același loc deși fusese adoptat. „Am trecut cu motocicleta pe lângă acest drum și l-am văzut în fiecare zi timp de o săptămână. Așa că am întrebat oamenii despre stăpânul lui, iar localnicii mi-au spus că este un câine fără stăpân.

Leo s-a îndreptat entuziasmat către noi și a lăsat-o să-l mângâie

Mi-au spus că așteaptă acolo de anul precedent. Am găsit acest câine în 2016. Pe atunci era atât de slab și avea leziuni ale pielii.”

Anuchit a decis să împărtășească online povestea lui Leu într-un videoclip. Ceea ce l-a determinat pe stăpânul câinelui să se prezinte.

Proprietarul Noi Sittisarn, în vârstă de 64 de ani. A spus că câinele ei Bong Bong a dispărut după ce a sărit jos din camioneta ei în 2015.

„Clătoream pe acest drum, dar apoi am observat că BonBon lipsea din portbagaj. Soțul a mers cu mașina să-l găsească. Dar noi nu l-am găsit și nu știam unde ar putea fi”, a zis proprietara.

Când s-a întors la fața locului, Leo s-a îndreptat entuziasmat către noi și a lăsat-o să-l mângâie.

Se pare că BonBon avea nevoie de ceva timp pentru a-și ajusta sentimentele. Așa că noi a promis că se va întoarce a doua zi. În acea noapte, un rezident pe nume Saowaluck Pinnuvech, în vârstă de 45 de ani.

A spus că a găsit câinele în acel loc și la începutul anului 2016. Saowaluck a sunat-o pe Noi și a plâns în timp ce ea a mărturisit că vrea să păstreze ea însăși câinele pentru că s-a atașat de el.

Au decis să lase câinele în locul pe care îl numește acum acasă, localnicii promițând să-l hrănească în fiecare zi, iar Noi promițând să-l viziteze în mod regulat, conform observatornews.ro.