Lumea animalelor

Povestea câinelui care a moștenit 100 de milioane de dolari

Povestea câinelui care a moștenit 100 de milioane de dolari. Gunther al IV-lea, un câine ciobănesc german, nu pare la prima vedere să se deosebească cu nimic de ceilalți membri ai rasei sale. Cu toate acestea, povestea sa este departe de a fi una obișnuită.

Totul a început după moartea contesei germane Karlotta Liebenstein în 1991. Aceasta a decis să-l desemneze pe Gunther al III-lea, câinele său, drept unicul ei moștenitor. Așa că, tatăl lui Gunther al IV-lea a primit o moștenire impresionantă, în valoare de aproximativ 106 milioane de dolari.

Povestea câinelui care a moștenit 100 de milioane de dolari

Cu ajutorul unor gestionari de încredere ai averii, această sumă s-a înmulțit rapid, ajungând la o cifră uluitoare. Astfel, Gunther al IV-lea a moștenit nu mai puțin de 372 de milioane de dolari de la tatăl său, devenind astfel cel mai bogat câine din lume.

Un aspect bizar este că Gunther al IV-lea este acum proprietarul Gunther Corporation, firma care administrează cu grijă această imensă avere, investind-o în afaceri profitabile. Cu acești bani, compania a făcut investiții neobișnuite.

Precum finanțarea clubului de fotbal AC Pisa din Italia sau producția unui spectacol teatral numit ,,The Burgundians.” Se pare că aceste investiții au fost inspirate, deoarece au adus beneficii substanțiale și au continuat să crească averea câinelui.

Câinele duce o viață de lux. Sursa foto: atlas-geografic.net

Gunther al IV-lea duce cu adevărat o viață de vis

Cu toți acești bani, Gunther al IV-lea duce cu adevărat o viață de vis! El se deplasează în mod regulat într-o limuzină de lux și se bucură de privilegiul de a avea propriul bucătar care pregătește mâncăruri delicioase pentru el, cu o predilecție pentru caviar. Iar dacă are poftă să meargă la restaurant, nu există nicio problemă.

Câinele are, de asemenea, o echipă întreagă dedicată să îi asigure tot confortul cu putință. Cel mai bogat câine din lume își are reședința într-un conac uriaș din Miami, pe care l-a cumpărat de la cântăreața Madonna în anul 2000, contra sumei de 3 milioane de dolari, potrivit atlas-geografic.net.

Recent Posts

Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Cel mai rapid animal terestru din lume, ghepardul, se îndreaptă spre dispariție, potrivit unui studiu…

o zi ago

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov. Braşovenii și turiștii au fost invitaţi, sâmbătă, să…

o zi ago

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Ce le spune instinctul

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Mulţi dintre stăpânii de animale de companie, în…

o zi ago

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

7 zile ago

Pisica ta urinează pe hainele din casă. Cauzele și remediile

De ce pisica ta urinează pe hainele din casă. Mirosul urinei de pisică este foarte…

o săptămână ago

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini. Unele rase de câini pot fi foarte…

o săptămână ago

Parteneri