Sari la conținut
Home » Povestea câinelui abandonat care avea o scrisoare cu el!

Povestea câinelui abandonat care avea o scrisoare cu el!

Animalele pot vizita stăpânii la spital

Povestea câinelui abandonat care avea o scrisoare cu el! O cățelușă a fost descoperită pe mijlocul drumului din Green Bay, Wisconsin, într-o stare tristă și confuză. Legată de un hidrant de incendiu.

O fundație dedicată sprijinirii animalelor fără stăpân a intervenit rapid pentru a evalua situația. În apropierea patrupedului au fost găsite un ghiozdan plin cu obiecte pentru câini și o scrisoare încărcată de emoție de la fostul proprietar.

Povestea câinelui abandonat care avea o scrisoare cu el!

Motivul pentru care femeia a abandonat cățelușa este legat de o luptă grea cu cancerul, care a lăsat-o fără adăpost. Salvatorii, deși nu au dezvăluit în totalitate conținutul scrisorii, au explicat că femeia ar fi abandonat câinele într-un act de disperare.

Cu toate acestea, ea s-a asigurat ca patrupedul a fost lăsat într-o locație sigură și bine echipată, lăsând o scrisoare deschisă care i-a emoționat profund pe toți cei implicați.

Fundația a transmis recunoștință pentru modul în care patrupedul a fost lăsat în siguranță și cu dragoste.

,,Vedem iubirea în modul în care i-ai legat lesa, astfel încât să nu fie lovită de nicio mașină. Vedem iubirea în felul în care ai lăsat-o în mijlocul unui cartier în care să poată fi găsită rapid.

Vedem dragostea ce i-a fost oferită în cât de fericită și sănătoasă pare cățelușa. Și vedem dragostea în biletul pe care l-ai lăsat, rugând ca cineva să o ajute atunci când tu nu mai poți”.

Femeia care și-a abandonat cățelușa a rămas anonimă

Femeia care și-a abandonat cățelușa a rămas anonimă, dar a împărtășit cu CNN motivul pentru care a luat această decizie. Ea a povestit că a rămas fără adăpost și era în mijlocul unui tratament de chimioterapie.

Ea a sunat la șapte adăposturi în speranța că poate găsi un loc pentru cățelușa sa în vârstă de 6 ani. Dar nu a găsit nicio soluție.

Lăsând-o fără opțiuni, a legat-o de un hidrant și s-a ascuns în apropiere pentru a se asigura că patrupedul este în siguranță și va fi găsit de cineva.

Despre această situație emoționantă, femeia a declarat. ,,A fost cea mai dificilă și mai dureroasă decizie pe care am luat-o vreodată. Când am legat-o de hidrant, i-am văzut fața care spunea.

,,Mamă, ce se întâmplă aici? Ea a fost viața mea, dar știu că va avea parte de o viață mai bună”, potrivit observatornews.ro.

Etichete: