Sari la conținut
Home » Plimbare comună cu animalele de companie!

Plimbare comună cu animalele de companie!

Plimbare comună cu animalele de companie!

Plimbare comună cu animalele de companie! Duminică, pe 26 noiembrie, voluntarii adăpostului de câini din Câmpul Frumos organizează o plimbare comună între orele 10:00 și 14:00, deschisă tuturor celor care iubesc patrupezi și doresc să petreacă timp cu acești prieteni necuvântători.

Evenimentul reprezintă o oportunitate deosebită pentru a aduce bucurie în viața a peste 160 de câini aflați în adăpost, care au nevoie de afecțiune și atenție.

Plimbare comună cu animalele de companie!

Această inițiativă oferă o ocazie remarcabilă de aducere a bucuriei în existența a peste 160 de câini găzduiți în adăpost, animale ce solicită cu înverșunare afecțiune și atenție.

Voluntarii și conducerea adăpostului își propun să ofere o experiență specială câinilor. Oferindu-le posibilitatea să iasă la plimbare, să fie mângâiați și să primească atenție din partea participanților.

Președinta Asociației pentru Câini fără Stăpân AMY, Kinga Pora, a subliniat pe rețelele de socializare că această zi nu este dedicată doar câinilor.

Ci și oamenilor cu suflete traumatizate, oferindu-le oportunitatea de a depăși eventualele frici față de animalele abandonate.

Voluntarii vor fi disponibili să ajute cei care resimt reticență față de câini și să ofere informații despre aceștia.

Este un eveniment deschis oricui iubește animalele și dorește să facă o schimbare pozitivă în viața câinilor fără stăpân.

Voluntarii speră să sensibilizeze comunitatea cu privire la nevoile câinilor fără stăpân

Ziua specială va fi marcată de bucurie, iubire și momente de relaxare în aer liber alături de acești patrupezi adorabili.

În plus, voluntarii speră să sensibilizeze comunitatea cu privire la nevoile câinilor fără stăpân. Și să încurajeze implicarea în campanii ulterioare de ajutorare a acestor animale nefericite.

Așadar, dacă sunteți pasionați de câini și doriți să contribuiți la binele lor.

Vă puteți alătura evenimentului de duminică la adăpostul de câini din Câmpul Frumos, pentru o zi plină de iubire și bucurie în compania acestor suflete blânde, conform ziare.ro.