Sari la conținut
Home » Plecată să adopte un singur cățel, o femeie se întoarce acasă cu trei animale de companie!

Plecată să adopte un singur cățel, o femeie se întoarce acasă cu trei animale de companie!

  • de

Plecată să adopte un singur cățel, o femeie se întoarce acasă cu trei animale de companie!

O nouă șansă la viață pentru trei animale de companie!

Bunăstarea animalelor de companie reprezintă una dintre principalele preocupări ale lui Shelley Blount, o femeie din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. Ea a observat o imagine cu totul emoționantă postată de un adăpost pentru animale, întruchipată de un biet cățel care urma să fie sacrificat

A sunat imediat pentru a încerca să-l salveze.

Când Shelley a ajuns la faţa locului, şi-a dat seama că alţi doi câini erau pe lista neagră. Deşi are deja alţi trei câini salvaţi acasă, a înţeles imediat ce avea de făcut.

Ajunsese în adăpost în acea zi, sperând să plece împreună cu Caleb, însă în schimb a plecat cu Caleb, Charisma şi Bella, spre bucuria animalelor de companie.

Shelley a povestit despre momentul minunat în care s-a decis să salveze cele trei vieţi din adăpost:

„Caleb era foarte emoţionat: coada lui se mişca cu repeziciune! Bella era atât de fericită, încât a stat pe genunchii prietenului meu care mă însoţise şi nu s-a mişcat tot drumul. Charisma, îngerul meu dulce, m-a îmbrăţişat şi apoi a dormit întreaga călătorie.”

Shelley nu numai că a salvat-o pe Charisma în acea zi, ci a salvat şi vieţile căţeluşilor săi, iar pentru asta animalul îi va fi recunoscător pentru totdeauna salvatoarei sale.

De fapt, după o vizită la veterinar, Shelley şi-a dat seama că Charisma avea pui, chiar dacă la adăpost, în momentul adopţiei, nimeni nu i-a spus nimic.

Animale de companie

În cele din urmă, Charisma a adus pe lume 7 căţei şi, de îndată ce vor fi îndeajuns de mari pentru a fi adoptaţi, Shelley se va ocupa să le găsească cele mai bune familii care să-i iubească pentru totdeauna!

Animale de companie
Animale de companie