Sari la conținut
Home » Disperarea unor animale de companie care trăiau într-o parcare! Ei încercau să își găsească o familie cu orice preț

Disperarea unor animale de companie care trăiau într-o parcare! Ei încercau să își găsească o familie cu orice preț

  • de

Disperarea unor animale de companie care trăiau într-o parcare! Ei încercau să își găsească o familie cu orice preț.

Un ajutor cu totul special pentru două animale de companie!

Un restaurant fast-food din Texas a devenit „casa” unor doi cățeluși adorabili, care au fost nevoiți să trăiască pe cont propriu. Spre norocul lor, o tânără pe nume Destiny nu a putut să rămână indiferentă.

„Eram lângă drum, când l-am văzut pe unul dintre câini şi mi-am spus: ‘Of, Doamne! Acest câine nu are casă’”, povesteşte Destiny. „Plângeam şi oftam. Am sunat-o pe mama mea şi i-am spus: ‘Mamă, trebuie să-l iau acasă pe acest câine’. În acel moment nu ştiam că există doi câini.”

Ea a salvat o mulțime de animale de pe străzile din sudul statului Texas. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a decis să intervină.

„Am vorbit cu un angajat care a spus că patrupezii sunt aici de mult timp”, povesteşte Jessica.

Tânăra a decis să le împărtășească povestea pe rețelele de socializare, pentru a le putea găsi o familie cât mai curând posibil.

„Imploră literalmente să fie luaţi, dar nimănui nu îi pasă. Se duc la fiecare maşină care trece în speranţa că vor găsi o casă şi o familie care să-i accepte. Au trecut săptămâni. În această seară va fi o altă noapte petrecută în parcare. Va fi încă o noapte pe străzi. Aceşti doi câini se au doar unul pe celălalt şi au nevoie disperată să fie salvaţi împreună! Vă rugăm să îi ajutaţi să fie salvaţi şi adoptaţi!”

Între timp, Jessica a reuşit să câştige încrederea câinilor, i-a urcat în maşină şi a mers să se întâlnească cu un iubitor de animale care dorea să îi adopte.

animale de companie

Cei doi căței au fost adoptați de un bărbat care i-a dus la un control veterinar amănunțit. Ulterior, ele au fost duse în noua lor casă, primind numele Patty și Pepper.

animale de companie
animale de companie