Sari la conținut
Home » Plecată într-o vacanță, o tânără nu a putut să se întoarcă acasă fără câinele adorabil pe care l-a găsit abandonat!

Plecată într-o vacanță, o tânără nu a putut să se întoarcă acasă fără câinele adorabil pe care l-a găsit abandonat!

  • de

Plecată într-o vacanță, o tânără nu a putut să se întoarcă acasă fără câinele adorabil pe care l-a găsit abandonat!

Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea surpriză!

Pentru Lucy Clydesdale, o tânără de origine britanică în vârstă de 20 de ani, vacanța pe care avea să o petreacă în Turcia s-a transformat într-o frumoasă poveste de adopție. Nimeni nu se aștepta ca tânăra să își găsească un „prieten” deosebit.

În timp ce se relaxa pe plajă alături de mama ei şi o bună prietenă, Lucy observase câteva haite de câini fără stăpân rătăcind prin staţiune. Dintre toți, un câine de culoare galbenă i-a atras atenția, pe care l-a numit „Karamel”. Ulterior, între ei s-a format o frumoasă poveste de prietenie, însă, vacanța urma să se termine, iar cei doi riscau să nu se mai vadă vreodată.

Câinele fusese întotdeauna prietenos, dar nimeni nu-l văzuse vreodată purtându-se aşa: nu a durat mult până când ideea de a-l adopta să se înfiripe în mintea şi inima lui Lucy.

Karamel o alesese pe această fată drept viitoarea sa stăpână şi nu avea nici cea mai mică intenţie de a se despărţi de ea.

După ce a luat decizia, tânăra a decis să apeleze la ajutorul asociațiilor pentru protecția animalelor, în ceea ce privește actele necesare adopției și transportului în Marea Britanie.

Plecată într-o vacanță