Sari la conținut
Home » Ziua adopției, momentul potrivit pentru un cățeluș să își îmbrace hainele favorite!

Ziua adopției, momentul potrivit pentru un cățeluș să își îmbrace hainele favorite!

  • de

Ziua adopției, momentul potrivit pentru un cățeluș să își îmbrace hainele favorite!

Patrupedul își dorea o familie care să îl iubească!

Pentru Vincente, posibilitatea de a fi adoptat de o familie iubitoare l-a făcut să fie emoționat! În vârstă de trei luni, micuțul patruped a fost îmbrăcat corespunzător pentru o astfel de ocazie fericită.

Căţeluşul a aşteptat cu răbdare ca familia interesată de el să ajungă la adăpost pentru a-l adopta.

Echipa adăpostului a făcut câteva poze cu căţeluşul cu aspect elegant şi le-au împărtăşit pe reţelele de socializare, profitând de povestea adoptării eşuate pentru a trage un semnal de alarmă şi a-i găsi o familie celui mic.

Reacţiile au fost impresionante şi postarea a devenit rapid virală, iar numeroase persoane și-au manifestat interesul pentru a-l adopta pe micuțul patruped.

Cu toate acestea, la fel ca majoritatea adăposturilor, cel operat de Fundaţia Rescátame ia în serios fiecare cerere primită şi tratează cu prudenţă persoanele dornice de adopţie, recunoscând rigiditatea birocratică, dar totul este în interesul animalelor pentru a evita momentele mai puţin plăcute.

„Nu vrem să avem nici cea mai mică îndoială că cei blănoşi nu sunt pe mâini bune pentru tot restul vieţii”, a declarat un voluntar al adăpostului.

Ziua adopției