Sari la conținut
Home » Plecată de acasă în fiecare noapte pentru a hrăni câinii fără adăpost, o femeie are parte de o adevărată surpriză!

Plecată de acasă în fiecare noapte pentru a hrăni câinii fără adăpost, o femeie are parte de o adevărată surpriză!

  • de

Plecată de acasă în fiecare noapte pentru a hrăni câinii fără adăpost, o femeie are parte de o adevărată surpriză!

Toată întâmplarea a avut loc în Malaezia, acolo unde câinii fără adăpost primesc un ajutor special!

O femeie din Malaezia a decis să ajute în mod activ animalele de companie care trăiesc pe străzi, în principal câinii fără adăpost. Ea merge în fiecare noapte și le oferă acestora mâncare, fiind conștientă că aceștia nu pot supraviețui doar cu resturile aruncate de alți oameni.

animale de companie
animale de companie

Pe nume Nazirah, ea iubește extrem de mult câinii, fiind mereu emoționată atunci când îi vede pe stradă.

cățel
cățel

În timpul uneia dintre nopţi, aflându-se pe una dintre străzile din Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, Nazirah a fost observată de poliţie. Din păcate, în această țară îți trebuie o autorizație pentru a întreprinde astfel de acțiune, iar sancțiunilor pot fi destul de mari dacă încalci legea.

câinii fără adăpost
câinii fără adăpost

Oamenii legii au fost captivaţi de gestul altruist al acestei femei şi au decis să intervină, făcându-i un bine.

„Unul dintre ofiţeri mi-a spus că ceea ce fac este o dovadă de curaj şi că este pentru prima dată când vede o astfel de acţiune pentru că se temea de câini.” – povesteşte Nazirah.

cățel
cățel

Poliţiştii au decis să vină în ajutorul femeii şi au avut grijă de ea pe tot parcursul acţiunii, astfel încât să-şi poată duce la bun sfârşit misiunea de a hrăni animalele, fără a risca nici cel mai mic pericol.