De 2257 Vizualizari

Pisicile se pot răsfăța într-un hotel de lux ce le este dedicat în exclusivitate! Metode INCREDIBILE de relaxare pentru feline

Pisicile se pot răsfăța într-un hotel de lux ce le este dedicat în exclusivitate! Jo Ounsley a avut ideea să creeze unu hotel de lux ce este dedicat pisicilor. În cadrul stabilimentului, pisicile pot beneficia de masaj, asculta poveşti de adormit sau mânca feluri pe bază de ton sau somon.

Hotelul dispune de 11 apartamente individuale, fiecare având o temă diferită. Pe ecranul unui televizor cu plasmă rulează în permanenţă imagini cu peşti şi scene cu păsări, la care pisicile se pot uita dintr-un pat cu baldachin. Prețul unei camere este de 15 lire sterline, iar un apartament de lux ajunge să coste 40 de lire sterline.
Este locul perfect pentru pisicile care vor să se relaxeze, deşi ştiu că unii vor crede că este oarecum extravagant„, a spus Jo Ounsley.

pisica

 

Tags:

2 Comentarii

  1. aveti bucurii la limbutele de felina nenorocitilor!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X