Sari la conținut
Home » Pisicii tale îi place să vorbești cu ea. Află cum trebuie să procedezi

Pisicii tale îi place să vorbești cu ea. Află cum trebuie să procedezi

Exista mai multe tipuri de zgâriat al pisicilor?

Pisicii tale îi place să vorbești. Dacă împărțiți casa cu unul sau doi pisoi, șansele sunt să aveți conversații regulate cu ei. Și acest lucru nu este doar un obicei normal, ci și unul sănătos. În ciuda concepției comune că pisicile sunt asociale și preferă să fie singure, aceasta este departe de adevăr.

Pisica dvs. are nevoie să fie stimulată mental, nu doar prin joc și alte forme de îmbogățire. Așa că, dacă vă întrebați dacă pisicile apreciază când vorbiți cu ele, răspunsul este „da” – și iată de ce!

Comunicarea vă ajută să consolidați legătura cu ea

Pisicii tale îi place să vorbești: O pisicuță
Pisicii tale îi place să vorbești: O pisicuță care privește nedumerită

Există multe moduri de a vă consolida legătura cu pisica dvs. Iar discuția cu ea în fiecare zi este unul dintre acestea. Atunci când faceți efortul conștient de a vorbi cu pisica dvs., nu numai că le arătați că sunt apreciate, dar și că vă bucurați de compania lor.

Pisica dvs. va răspunde probabil cu mieunături plăcute când vorbiți cu ea. Aceasta este forma de comunicare pe care pisicile o folosesc pentru a ne vorbi. Mieunăturile sunt destinate oamenilor și le folosesc pentru a-și exprima sentimentele și dorințele.

Pisicii tale îi place să vorbești: Ce ton de voce le place?

Pisicile sunt o specie incredibil de perceptivă. Ele își folosesc ochii pentru a observa limbajul corpului nostru. Dar se bazează cel mai mult pe auz, cel mai puternic simț al lor pentru a observa lumea din jur.

Auzul ei este mult superior auzului omului – chiar și mai bun decât al unui câine. (Este de aproximativ de trei ori mai bun dacă vă întrebați.) Pisica dvs. a studiat tonul, înălțimea și inflexiunea vocii dvs. prin interacțiunile zilnice. Ele știu când sunteți triști, frustrați, supărați, toate acele lucruri.

Atunci când vă apropiați de pisoiul dvs. cu o voce blândă, dulce, asemănătoare cu a unui copil, aceasta știe că sunteți cel mai fericit. Și, în consecință, preferă acest ton peste toate celelalte pentru că se traduce prin fericire în mintea lor.

Când este momentul potrivit de o discuție

Primul pas este să acordați o mai mare atenție mieunăturilor și limbajului corpului pisicii dvs.

Pisicile sunt unele dintre cele mai neînțelese specii de pe planetă. Ele sunt maestre ale ascunderii sentimentelor lor. Dar acordând atenție limbajului corpului și tonului mieunăturilor, puteți învăța multe despre ele.

Pisicile pot mieuna din multe motive. Fie pentru a-și exprima dorințele, fie pentru a se plânge de ceva care le deranjează. Cum ar fi faptul că bolul lor de mâncare este gol. Deci, dacă pisica dvs. miaună mult pe parcursul zilei, probabil că vrea să vă comunice ceva, conform cats.com.