Sari la conținut
Home » Pisica vedetă pasionată de alpinism!

Pisica vedetă pasionată de alpinism!

Pisica vedetă pasionată de alpinism!

Pisica vedetă pasionată de alpinism! Un aventurier francez de 33 de ani, pasionat de ciclism și sporturi extreme, și-a găsit un companion neobișnuit pentru călătoriile sale.

O pisică numită Cathode. Rémy Vicarini, locuitor din Besançon, a adus-o pe Cathode acasă dintr-un adăpost în urmă cu nouă ani și jumătate, când ea avea doar 6 luni. De atunci, cei doi au devenit inseparabili și au explorat împreună lumea aventurilor.

Pisica vedetă pasionată de alpinism!

Rémy, pasionat de ciclism, sporturi extreme și activități pline de adrenalină precum alpinismul și parapantismul, a decis să împărtășească aceste experiențe neobișnuite cu Cathode.

Pisica, extrem de curioasă și adaptabilă, s-a dovedit a fi un companion de nădejde în toate aventurile stăpânului său.

„Cathode este o pisică foarte curioasă, iar eu fac mult sport și am vrut să împărtășesc cu ea asta. Așa că, la două luni după ce am adoptat-o, am început să mergem pe bicicletă împreună.

A fost grozav și i-a plăcut. Prima dată când am luat-o pe Cathode cu mine am pus-o într-un coș, în față, era întuneric și nimeni nu ne putea deranja. Cathode a fost foarte curioasă și i-a plăcut mult”, povestește Rémy.

Cathode nu este doar un companion fidel, ci și o vedetă pe rețelele sociale

Fotografiile postate pe rețelele sociale surprind momente incredibile în care pisica participă la diverse activități sportive și extreme.

Cathode a urcat pe munți în timpul sesiunilor de alpinism, a schiat pe zăpadă, a zburat cu Rémy în timpul parapantismului și a experimentat chiar și sporturile extreme acvatice.

Pentru a-i asigura siguranța, pisica poartă echipament de protecție special adaptat dimensiunilor sale.

Cathode nu este doar un companion fidel, ci și o vedetă pe rețelele sociale. Atrăgând admiratori cu aventurile ei neconvenționale și adaptabilitatea remarcabilă la medii variate.

Aventurile lor comune continuă să inspire și să aducă un zâmbet iubitorilor de animale și pasionaților de activități în aer liber, conform digi24.ro.