De 710 Vizualizari

Pisica ”Star Wars” face ravagii pe Internet

Kylo Ren nu este doar cel mai malefic personaj din galaxie, potrivit ultimului film din seria „Razboiul Stelelor”, ci si o pisica extrem de adorabila, potrivit CNN, preluat de la descopera.ro.

Pisicuta, care seamana izbitor cu personajul malefic din „Star Wars/Trezirea Fortei”, a facut, zilele acestea, ravagii pe retelele de socializare. Asemanarea i-a adus, evident, si un nume nou – „Kylo” (care a inlocuit vechiul nume al felinei candva numita „Corey”) dupa ce fotografia pisicii a aparut in mediul virtual, alaturi de anuntul unei organizatii pentru protectia animalelor, prin care aceasta era data spre adoptie, in New Jersey, printr-un mesaj pe Facebook.

Poza a strans mii de like-uri si distribuiri, iar cei mai multi internauti au constatat ca pisica seamana izbitor cu Adam Driver, care joaca personajul negativ Kylo Ren din pelicula de succes regizata de J.J. Abrams. Alti internauti au scris imediat ca, acum „Grumpy Cat” are un rival serios pentru statutul de „pisica favorită a Internetului”.

kylo3

kylo2

Kylo a fost in cele din urma adoptata, nefiind de mirare acest lucru, mai ales dupa ce felina a ajuns …o celebritate!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X