Sari la conținut
Home » Pisica năzdrăvană care și-a închis stăpâna pe balcon!

Pisica năzdrăvană care și-a închis stăpâna pe balcon!

Pisica năzdrăvană care și-a închis stăpâna pe balcon!

Pisica năzdrăvană care și-a închis stăpâna pe balcon! Potrivit informațiilor furnizate de Poliția de Patrulare din Lviv, un eveniment neobișnuit a avut loc în vestul Ucrainei.

O pisică a devenit protagonistă într-o situație în care stăpâna sa, o femeie în vârstă de 65 de ani, a fost blocată pe balconul apartamentului ei de la etajul al doilea, iar polițiștii și pompierii au fost chemați pentru a rezolva această situație neașteptată.

Pisica năzdrăvană care și-a închis stăpâna pe balcon!

Incidentul a fost adus la cunoștința autorităților de către o vecină a femeii, care a contactat poliția, exprimând îngrijorarea că stăpâna sa era închisă pe balcon de aproximativ două ore.

Mai mult, vecina a subliniat faptul că femeia avea și probleme de sănătate, fiind supusă unei intervenții chirurgicale complexe anterior.

La fața locului au intervenit prompt polițiștii și pompierii. Au fost pregătiți să gestioneze situația neobișnuită. Surpriza acestora a fost de proporții atunci când au constatat că vinovatul pentru această situație inedită era nimeni alta decât pisica stăpânei.

Se pare că felina, cu un comportament aparent curios sau explorator. A sărit pe ușa balconului, blocând-o astfel pe stăpâna sa în afara propriului apartament.

Pompierul a reușit să elibereze femeia

Pentru a rezolva această situație inedită, salvatorii au implementat o scară de intervenție. Iar un pompier numit Ostap Ohrimovici a fost desemnat să pătrundă prin fereastra deschisă a apartamentului de la etajul al doilea.

Cu abilitățile sale profesionale, pompierul a reușit să elibereze femeia. Punând capăt acestui incident mai puțin obișnuit.

Chiar dacă situația a fost una neașteptată și chiar amuzantă. Ea subliniază în mod interesant modul în care animalele de companie, în acest caz o pisică.

Pot influența viețile stăpânilor lor. Intervenția rapidă și eficientă a autorităților a garantat că stăpâna a fost eliberată în siguranță din situația neplăcută creată de propriul său companion felin, conform libertatea.ro.

Etichete: