Sari la conținut
Home » Recunoștința unei pisici fără stăpân față de femeia care a salvat-o! Ea îi face cunoștință cu cei șase pui

Recunoștința unei pisici fără stăpân față de femeia care a salvat-o! Ea îi face cunoștință cu cei șase pui

Recunoștința unei pisici fără stăpân față de femeia care a salvat-o! Ea îi face cunoștință cu cei șase pui.

Totul s-a petrecut în Canada!

O pisică pe nume Usagi a dezvoltat o relație specială cu o femeie pe nume Lisianne, din Quebec. Ea a fost surprinsă să vadă pisica la ușa casei sale, însoțită de toți cei șase pui.

Se pare că animalele erau în căutare de mâncare și adăpost.

Pisica rătăcise prin cartier preţ de câteva săptămâni bune, căutând pe cineva care să o poată îngriji şi hrăni. Lisianne nu s-a gândit de două ori: a primit în casă cele şapte pisici, după care a sunat la adăpostul Chatons Orphelins din Montreal rugând personalul să trimită pe cineva care să le verifice starea de sănătate.

Lisianne ştia de multă vreme că acea pisică ce rătăcea în căutarea hranei prin cartier trebuia ajutată. Drept urmare a decis să-i ofere câte o porţie de mâncare în fiecare zi. Felina s-a ataşat mult de salvatoarea ei şi revenea mereu la aceasta.

După câteva vizite veterinare, s-a descoperit că Usagi îi ceruse ajutor Lisiannei exact la timp: puii sufereau de o formă gravă de conjunctivită şi aveau dificultăţi de respiraţie.

După mai multe zile de îngrijiri şi tratament, Usagi a fost adoptată de Lisianne, în timp ce unul dintre puii ei a fost luat în grijă de un prieten apropiat al femeii din Montreal.

Recunoștința unei pisici fără stăpân