De 2019 Vizualizari

Peta o pune la zid pe Katy Perry pentru noul ei videoclip

Organizaţia a răcnit mai tare decât o face artista în noul său hit, “Roar”

Oamenii din organizaţia Peta (People for the Ethical Treatment of Animals – Oamenii pentru tratarea etică a animalelor), au răcnit mai tare decât o face artista în noul său hit, “Roar”.

 

Protectorii animalelor au acuzato de ipocrizie, într-un mod mai puţin direct, subliniind faptul că degeaba se declară o mare iubitoare a animalelor, din moment ce a folosit în noul ei clip muzical mai multe exemplare din specii rare şi exotice.

katyperryroar

Viaţa de dincolo de ecran a animalelor e presărată cu gesturi de cruzime

În videoclip superba cântăreaţă, în vârstă de 28 de ani, se prezintă ca o variantă feminină a lui Tarzan, după ce a supravieţuit unui accident aviatic. Din povestea acestor imagini reiese că ea s-a adaptat mediului din junglă şi a reuşit să lege o prietenie strânsă cu câteva animale sălbatice: un elefant, o maimuţă, un papagal şi chiar şi cu un tigru.

1609katyperry

„Animalele folosite pentru divertisment în film şi televiziune îndură cruzimi îngrozitoare, sunt supuse izolării extreme şi sunt instruite şi dresate prin metode violente”, au scris oficialii Peta într-o scrisoare adresată co-directorilor clipului „Roar”.

Katy-Perry-Music-Roar-Download

O îndeamnă să facă videoclipuri precum „Planeta Maimuţelor”

Peta a numit această producţie media ca fiind traumatizantă pentru animalele folosite din moment ce ele devin stresate şi anxioase în astfel de situaţii. Organizaţia şi-a încheiat scrisoarea sfătuind-o pe Katy Perry să apeleze, pe viitor, la tehnologia folosită şi în filmul „Planeta Maimuţelor”, pentru care s-au folosit cimpanzei creaţi foarte realistic pe calculator.

6

Perry nu a comentat aceste acuzaţii, dar dr. Kwane Stewart, veterinar şef şi director naţional al asociaţiei „No Animals Were Harmed” (Niciun animal nu a fost rănit) susţine că s-a aflat pe platoul de filmare şi fiecare necuvântător a fost tratat cu respect şi aşa cum impun normele legale.

Videoclipul este numărul 1 în toate topurile lumii la vizualizări şi, dacă ai ignora cele spuse de PETA, cu siguranţă îţi va înveseli ziua.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X