De 208 Vizualizari

PETA, 35 de ani!

Pamela Anderson, Joaquin Phoenix sau Anjelica Huston s-au numarat printre vetedele care au participat la petrecerea prin care PETA (organizatia pentru tratament etic al animalelor) a sarbatorit 35 de ani de existenta.

Potrivit PETA, evenimentul a fost organizat cu scopul de a celebra eforturile tuturor acelor oameni – celebri sau necunoscuti – care in ultimele trei decenii si jumatate au militat pentru drepturile animalelor, informeaza, potrivit Mediafax, Reuters.

„Animalele sunt cu adevarat importante”, a spus actrita Pamela Anderson, o activista care sustine de multi ani cauza animalelor.

pamela

„Sunt la fel de importante ca oamenii, iar aceasta lume in care traim nu a fost facuta doar pentru oameni. Societatea noastra nu este una civilizata”, a adaugat actrita canadiana.

La gala PETA au participat si alte personalitati din industria de divertisment, precum cantaretul si compozitorul Moby si actriţa de televiziune Jillian Michaels, care a fost premiata pentru actiunile sale prin care a atras atenţia opiniei publice asupra folosirii animalelor in showbiz.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X