Sari la conținut
Home » Peste 1500 de kilometri străbătuți de un tânăr pentru regăsirea patrupedului furat!

Peste 1500 de kilometri străbătuți de un tânăr pentru regăsirea patrupedului furat!

  • de
patrupedului

Peste 1500 de kilometri străbătuți de un tânăr pentru regăsirea patrupedului furat!

Norocul patrupedului îndepărtat de lângă familia lui iubitoare!

Furtul animalelor de companie reprezintă un fenomen destul de des întâlnit, care din păcate a luat amploare în această perioadă. Așa s-a întâmplat și în cazul următor.

Dara Prak, un bărbat din Texas, care încetase să mai spere că îl va revedea vreodată pe iubitul său patruped pe nume Titan, a făcut un gest cu totul impresionant!

Titan a fost luat şi bietul Dara a fost devastat. A apelat imediat la reţelele de socializare, apoi a vizitat adăposturile din Houston şi nu a renunţat nicio clipă să-l caute. După mai bine de trei luni, îşi pierduse orice speranţă de a-şi revedea cel mai bun prieten. Bietul animal de companie era de negăsit.

În mod surprinzător, un angajat de la adăpostul din Carolina de Sud l-a sunat pe Dara şi l-a întrebat dacă îi lipseşte un câine. Microcipul dezvăluise informaţii despre locul de unde aparţinea.

Dara şi prietena lui au pornit de îndată într-o călătorie de 1600 de km pentru a ajunge la adăpost şi a se reuni cu Titan. Ţinând cont de starea sa de sănătate, se crede că patrupedul a fost abuzat, dar istoricul călătoriilor sale din ultimele 3 luni nu va fi niciodată cunoscut.

patrupedului
patrupedului

Momentul revederii celor doi a fost unul cu totul emoționant, iar acum, în următoarea perioadă, bărbatul va încerca să îl liniștească și să îi ofere toată atenția din lume, pentru a putea să îl ajute în procesul recuperării.