Sari la conținut
Home » Gestul adorabil al unui copil pentru câinele său și un alt patruped de pe stradă!

Gestul adorabil al unui copil pentru câinele său și un alt patruped de pe stradă!

Gestul adorabil al unui copil pentru câinele său și un alt patruped de pe stradă!

Un patruped de pe stradă are parte de același tratament precum un câine dintr-o familie iubitoare!

Nimeni nu poate pune la îndoială dragostea copiilor față de animalele de companie, indiferent că vorbim despre câini sau pisici. De această dată, un băiețel a fost surprins în momentul în care a decis să nu facă diferențe între câinele său și un alt patruped de pe stradă, mai puțin norocos.

Protagonistul acestui videoclip, care a devenit viral, ştie că, dacă se confruntă cu doi câini în acelaşi timp, trebuie să-i hrănească pe amândoi, fără să aleagă între unul şi celălalt.

Băiatul argentinian în vârstă de șase ani, filmat cu telefonul mobil al fratelui său mai mare, s-a trezit pus in situatia de a aduce puţină apă pentru pentru a potoli setea a doi câini în acelaşi timp: primul este căţelul care locuieşte în casă cu el, al doilea câine, aflat de cealaltă parte a gardului, este un patruped vagabond care era dornic să primescă şi el o înghiţitură de apă dintr-un castron.

„Un pic pentru tine, un pic şi pentru tine”, spune micul protagonist al videoclipului, care a reuşit să potolească setea celor doi câini în cel mai firesc şi natural mod.

Astfel de gesturi sunt mereu apreciate de către animalele de companie, indiferent de situația în care se află. Cu toate că patrupedul de pe stradă nu a avut norocul „fratelui” său, copilul a decis să se comporte cu ei la fel.