Sari la conținut
Home » Un patruped a fost surprins în momentul în care își aștepta stăpânul în locul în care a fost casa lor!

Un patruped a fost surprins în momentul în care își aștepta stăpânul în locul în care a fost casa lor!

  • de

Un patruped a fost surprins în momentul în care își aștepta stăpânul în locul în care a fost casa lor!

Drama prin care a trecut un patruped după ce și-a pierdut casa într-un incendiu!

Întâmplarea următoare a avut loc în Coreea de Sud, iar în centrul atenției se află un cățel loial pe nume Ddol. Toată viața lui a avut parte de dragostea familiei sale, iar totul părea o frumoasă și normală poveste de viață.

Însă, în câteva minute totul avea să se schimbe, în momentul în care un incendiu puternic a cuprins toată casa. Din fericire nimeni nu a murit, însă patrupedul a rămas blocat în locul în care obișnuia să trăiască, fiind mirat că nu și-a revăzut stăpânul.

Bărbatul a suferit arsuri severe în timpul incendiului şi a trebuit să fie internat într-un spital din Seul.

Animalul de companie nu a părăsit rămăşiţele locuinței, sperând să-şi revadă proprietarul.

De fiecare dată când o maşină trecea pe lângă rămăşiţele casei, Ddol alerga spre ea, în speranţa că proprietarul său revenea acasă.

Jurnaliştii au încercat să afle unde ar putea fi stăpânul lui Ddol şi indiciile i-au condus la spital, unde bărbatul era încă acoperit de bandaje.

Acolo, ei i-au explicat prin intermediul videoclipurilor, cum trăia animalul său de companie, iar bărbatul nu şi-a putut reţine lacrimile vizavi de viaţa pe care credinciosul său prieten ajunsese să o trăiască.

Ddol a fost supus unui tratament, dar pentru a încuraja animalul să se hrănească şi să se vindece, i-au adus câteva obiecte care scăpaseră din incendiu şi care aparţineau stăpânului său. În mod uimitor acesta a simțit „prezența” stăpânului său, iar recuperarea a fost una mult mai ușoară și rapidă.

Un patruped
Un patruped

Acum, acest căţel este exact în locul unde ar trebui să fie: alături de proprietarul său.

Gândul că își va revedea stăpânul i-a dat putere să meargă mai departe.