Sari la conținut
Home » Peripeția unei femei după ce a încercat să salveze o pisică! Au intervenit pompierii

Peripeția unei femei după ce a încercat să salveze o pisică! Au intervenit pompierii

Peripeția unei femei după ce a încercat să salveze o pisică! Au intervenit pompierii după ce aceștia au fost chemați de locatarii unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei.

Femeie, de 60 de ani, a intrat în subsolul unui bloc din Sectorul 5 din București impacientată de mieunatul unei pisici ce se auzea de acolo.

Aceasta a încercat să salveze pisica intrând printr-o gură de aerisire. Peripeția acestei doamne inimoase a început când nu a mai putut ieși. Oamenii din bloc care au auzit-o pe femeie au sunat la 112 iar salvatorii au încearcat, în prima etapă,  să o scoată cu ajutorul uleiului. Ulterior au început să spargă și peretele pentru a lărgi gura de aerisire în care femeia a rămas blocată.

Doamna a intrat azi-noapte în subsolul unui bloc pentru a salva o pisică care intrase acolo printr-o gură de aerisire. Însă femeia care a intrat prin spațiul îngust nu a mai putut ieși.

Oamenii din bloc, care spun că aceasta s-ar afla acolo de la ora 03:00, au sunat la 112. Au sosit trei mașini de pompieri, două de poliție și o ambulanță.

Salvatorii au adus trei sticle de ulei pentru ungerea hainelor, ca femeia să poată să fie scoasă.

Pompierii au spart în cele din urmă peretele de la subsolul blocului pentru a lărgi gura de aerisire, acțiunea de eliberare a iubitoarei de pisici a durat peste 3 ore. In acest moment doamna este bine și se află la căldură în apartamentul sau.