Pentru prima dată în viață, un cățel descoperă ce înseamnă alergatul și joaca! El a fost închis într-o cușcă.

Patrupedul a fost închis într-o cușcă de metal!

Un cățel care a stat închis într-o cuşcă ruginită luni de zile experimentează acum ceea ce înseamnă să te mişti şi să te joci pentru prima dată în libertate.

Potrivit thedodo.com, Liszka a fost salvat în Polonia de OTOZ Animals, care l-a eliberat din teribila „închisoare”.

Grupul care are ca activitate principală salvarea şi asigurarea bunăstării animalelor a declarat că, atunci când voluntarii l-au văzut prima dată, el stătea închis în cuşcă, înconjurat de mizerie.

Din păcate, picioarele lui s-au deformat din cauza lunilor de închisoare pe care le-a îndurat. Dar Liszka a parcurs un drum lung în săptămânile de când a fost eliberat din calvar.

Pentru prima dată în viață

De asemenea, a fost înscrisă într-un program de reabilitare fizică şi primeşte masaje regulate pentru relaxarea muşchilor picioarelor. Dar poate cea mai bună veste este aceea că şi-a găsit o casă pentru totdeauna.

În ciuda problemelor fizice, adoră să fie în centrul atenţiei bucurându-se de libertatea pe care o are pentru a alerga şi a se juca în aer liber.

Într-un videoclip publicat după salvarea sa, Liszka se bucură de noua ei viaţă în libertate. El iese din căsuţă, adulmecând iarba şi interacţionează fericită cu salvatorul ei.