De 601 Vizualizari

Pasiunea l-a ucis. Un VÂNĂTOR ÎMPĂTIMIT a murit STRIVIT de ELEFANTUL pe care îl vâna

Pasiunea l-a ucis. Theunis Botha, un vânător împătimit din Africa de Sud, în vârstă de 51 de ani, a murit strivit de elefantul pe care l-a vânat.

Bărbatul se alfa la vânătoare într-un parc naţional din Zimbabwe alături de alți profesionişti. Aceştia au fost luaţi prin surprindere de trei elefenati, în care au început să tragă imediat cum i-au zărit.

Dupa ce a împușcat mamiferulm, animalul aflat în agonie a cazut peste el și l-a zdrobit. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute într-o rezervatie de vânatoare din Zimbabwe, lângă Parcul National Hwange.

Bărbatul avea cinci copii şi era specialist în vânătoarea de leoparzi. În urmă cu o lună, un bun prieten de-al său, şi el vânător, a fost ucis de crocodili. Scott van Zyl a dispărut în luna aprilie, iar în timpul căutărilor sale au fost ucişi doi crocodili. În urma testelor ADN s-a dovedit că cele două reptile s-au hrănit cu el, scrie digi24.ro.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X