PASIUNE fără limite pe care nu o mai poate CONTROLA! Un bărbat din Rusia, pasionat de fotografie, are un obicei ce depăşește orice limite. Conform declaraţiilor sale din 2014, viaţa lui a luat o întorsătură în bine.   PASIUNE fără limite pe care nu o mai poate CONTROLA! Pasiunea este arta de a trăi și o starea în care ești atras irezistibil de cineva și face să acționăm ca întreg, să acționăm cu tot sufletul în ceea ce avem de făcut, să fim mereu implicați în noi înșine.Asta se întâmplă și cu acest bărbat rus care are o înclinație pentru pisici. Poate că v-ați plictisit de poze cu pisici, este normal, dar momentele surprinse de sl sunt deosebite. Felinele nu sunt ale lui, nu le fotografiază în intimitatea propriei locuințe, ci de-a lungul și de-a latul țării.

PASIUNE fără limite. Mi-am luat primul smartphone în 2014

Mi-am luat primul smartphone în 2014. Cum nu am găsit nimic mai bun de făcut, am început să îmi face selfie cu pisicile pe care le-am întîlnit în călătoriile mele. Cea mai mare provocare e să fac pisica să se uite în cameră în momentul fotografiei”, a declarat rusul.

Mai jos puteți citi un articol despre perspectiva din care ne văd PISICILE.

Cei care iubesc pisicile trebuie să ştie că acestea ne văd diferit, mai exact ca pe un Guliver în ţara piticilor. Biologul britanic John Bradshaw a studiat timp de 30 de ani comportamentul felinelor. El ne explică modurile în care acestea acţionează în preajma oamenilor. Pisicile îşi văd stăpânii ca pe nişte fraţi mai mari care au intenţii bune.

85% din populaţia pisicilor este semi-sălbatică, deoarece oamenii nu au intervenit în procesul lor de imperechere. Din această cauză comportamentul lor faţă de noi este asemănător cu cel al mamelor acestora.Citește continuarea…

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da