Pacientul MODEL pentru cabinetul veterinarPatrupedul tău devine agresiv, tremură de frică, mușcă, practic medicul nu se poate atinge de el, atunci când îl duceți la veterinar? Din păcate, nu poți dresa un animal să nu simtă teamă, dar în schimb îi poți alina stările de anxietate și de panica atunci când mergeți cu el la veterinar.Cu siguranță stăpânul cățelului din înregistrarea video de mai jos a găsit cabinetul unde  pasiunea pentru medicina veterinara și iubirea pentru animale sunt esențiale.https://www.facebook.com/MyDogIsMyWorld/videos/1726503707645560/Dacă îți dorești ca și prietenul tău să se comporte la fel ca cel di clipul video de mai sus, medicii veterinari vin în ajutorul tău și îți dau câteva soluții utile:

  • în cuşcă în care o duceţi, puneţi o păturică foarte uşor parfumată (spălată cu balsam de rufe de exemplu);oferiţi-i o câte o recompensă, atât dvs. cât şi veterinarul;
  • încercaţi să trataţi totul cu răbdare. Şi dumneavoastră, DAR ŞI DOCTORUL. El trebuie să se apropie cu răbdare şi să încerce să renunţe la gesturile care îl asociază cu comportamentul violent.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:Decizie privitoare la „tigru mâncător de oameni”!